V závere prestupového obdobia posilnil FK Senica 19-ročný slovenský útočník Matúš Repa, ktorý prichádza do klubu na trvalý prestup.

foto fksenica.eu

“Pocity sú úžasné, veľmi sa mi páči prístup trénera, realizačného tímu ale aj nových spoluhráčov. Všetci sú veľmi kamarátsky a v prvom rade dobrí futbalisti,” opisuje na úvod svoje pocity Matúš Repa.

Plocha draka Knihy.Zahori

Rodák z Galanty je ofenzívnym hráčom, s futbalom začínal vo svojom rodnom meste, neskôr prestúpil do Spartaka Trnava, odkiaľ jeho kroky smerovali v roku 2018 do Atalanty Bergamo. V jednej z najlepších akadémii v Taliansku zdokonaloval mládežnícky reprezentant Slovenska svoj futbalový talent viac ako dva roky.

“Pôsobenie v Atalante mi prišlo ako správny krok a vzdelanie pre mladého hráča, akým som ja. V Taliansku vedia naučiť futbal zo všetkých stránok, majú dobrý prístup k mládeži, rovnako tam je šanca zatrénovať si s A-mužstvom, čo je pre nabratie skúseností a získanie ďalších individuálnych zručností skvelé. Futbal je tam rýchly a presný,”vysvetľuje 19-ročný mladík.

Mladý futbalista, ktorý pochádza z početnej športovej rodiny sa tak vracia na Slovensko, kde bude zbierať cenné skúsenosti v mužskom futbale.

“Do klubu prichádzam s tým, aby som sa zlepšil. Senica pôsobí v najvyššej slovenskej súťaži, jednoznačne chcem nabrať nové skúsenosti a vynasnažím sa dopomôcť tímu k dobrým výsledkom,” dodáva na záver Matúš Repa.

“Matúš k nám prichádza z popredného talianskeho tímu, hral v systémoch 3-5-2 a 4-3-3. Je univerzálnym hráčom do ofenzívny, kde môže nastupovať na krídlach alebo na hrote,” okomentoval príchod mladíka riaditeľ FK Senica David Balda.

Zdroj: fksenica.eu


.
Toto je čítané

Futbal 6. liga: Smútok v Rybkách zmiernila výhra nad Starou Turou

V VI. lige Západ pokračoval na diaľku súboj lídra Spartaka Stráže s…

BM: Ustekana sobota