Máme pre teba 3 detské knihy, od Sekulčanky Kristíny Mišovičovej, ktoré su skvelým vianočným darčekom. Garantujeme doručenie do vianoc.

Knihy pre deti vo veku 0-16 rokov

Malvínkine Vianoce

Vek: 0-10 rokov


Nádherne ilustrovaná kniha o malej líštičke Malvínke, ktorá zažíva svoju prvú zimu. Zima so sebou prináša toľko nepoznaného! Mráz, ľadové cencúle, prvý sneh… No nielen to. Táto knižka je ako adventný kalendár – plná priateľstva a drobných darčekov v podobe láskavých príbehov o zvieratkách, ľuďoch a vianočných zvykoch.

 

Decká z mesta sa (ne)vedia biť

Vek: 6-12 rokov


Super zábavná knižka, ktorá zaručene pobaví všetkých… aj tých, ktorí doteraz neradi čítali. Petrík za trest musí vypracovať spoločný projekt so svojím spolužiakom, ktorého nemá rád. O neočakávané situácie a dobrú zábavu je postarané. Veď kto iný by si dal očúrať slamku mravcom alebo sa omylom najedol jedovatých bobúľ?

 

NATHANIEL posledný potomok druidov →

Vek: 10-16 rokov

Dobrodružný a napínavý príbeh hraničiara Bartolomeja a malého chlapca Nathaniela. Ponorte sa spolu s nami do čarovného sveta zaklínačov, druidov a iných magických bytostí, pri ktorom občas zabudnete aj dýchať.

Knihy sú v ponuke so zľavou a pri objednávke troch je doprava ZADARMO. Doručenie do vianoc garantujeme.

Autorka kníh Kristína Mišovičová začala s písaním ako 17- ročná. Spočiatku sa venovala tvorbe pre dospelých (napísala 5 románov), postupne sa však čím ďalej tým viac začala zameriavať na tvorbu pre deti. Pre deti napísala knižky Decká z mesta sa (ne)vedia biť,  Malvínkine Vianoce a Nathaniel posledný potomok druidov. Ako sama tvrdí, v tvorbe pre deti a mládež sa naozaj našla a určite sa jej chce venovať aj do budúcnosti.

Knihy sme vydali v rámci nášho nového projektu Knižkáreň.sk


.
Toto je čítané

Nominujte svoj obľúbený strom do súťaže Strom roka 2024

Už len pár dní má verejnosť na to, aby nominovala svoj obľúbený…

BM: Ustekana sobota