Hoci od Vianoc uplynul mesiac, spomienky na ne sú stále príjemné. Pripomeňme si, ako vyzeralo vianočné rozdávanie dobra a radosti v Malackách.

foto Malacky.sk

Seniorov z mestského centra sociálnych služieb potešili deti z cirkevnej školy, ktoré im pred Vianocami prišli zaspievať koledy a priniesli im aj drobné darčeky.

Plocha draka Knihy.Zahori

Darčeky, ktoré sa vyzbierali v rámci projektu Koľko lásky s zmestí do krabice od topánok, potešili osamelých seniorov v Malackách a okolitých obciach. Pár milých drobností dostali aj zamestnanci covidového oddelenia v našej nemocnici.

foto Malacky.sk

Centrum voľného času tiež pripravilo balíčky –  nechýbali v nich sušené jabĺčka, čokoláda a vianočné pozdravy, ktoré vlastnoručne vyrobili deti z Cvečka. Rozdávali ich pracovníčky CVČ Roxana Hladíková a Tatiana Salajová spolu s Monikou Gajarovou z mestského úradu. „Napokon viac ako samotné balíčky ich najviac potešilo to, že sme za nimi prišli, venovali im pozornosť a aspoň krátky rozhovor. Neubránili sa dojatiu a slzám. A veru, aj my samé sme boli zo stretnutí s našimi seniormi dojaté. To my sme dostali ten najkrajší vianočný dar v podobe ľudskej blízkosti, vďačnosti a radosti v srdci.“

Záhorí.sk informoval Ján Hargaš z mestského úradu Malacky


.
Toto je čítané

Mesto Senica oceňovalo osobnosti kultúry

Na základe nominácií verejnosti a kultúrnych a vzdelávacích inštitúcií ocenili v Senici…

Lakovanie a Pieskovanie