Po dlhej vynútenej prestávke sa opäť rozbiehajú aj súťaže v jude. Prvým podujatím v tomto roku bol Turnaj olympijských nádejí Bratislavského krajského zväzu žiakov a žiačok. Súťaž za účasti 95 športovcov hostila TJ SOKOL Bratislava – Vinohrady. Do Malaciek putovali dve zlaté medaily a jedna strieborná.

Medzi súťažiacimi boli aj zástupcovia JUDO-club TJ Strojár, konkrétne členovia krúžku JUDO pri Centre voľného času Malacky. Vo vekovej kategórii mini žiaci a žiačky nás reprezentovali Lucia Kujanová a Filip Kovár, medzi staršími žiačkami Ida Pullmanová a nechýbala ani dorastenka Jana Kujanová.

Záhorácke rádio 2024 01

Vzhľadom na súťažnú prestávku boli pretekári nervózni, čo sa po rozdelení do skupín trochu zmiernilo. Našich pretekárov počas turnaja podporoval Ján Kunštek. Súboje boli náročné, ukázali sa pandemické výpadky v kondícii. Napriek tomu sa všetci snažili, vydali zo seba maximum a podali výborné výkony.

Napokon sme sa domov vracali s úsmevom a radosťou – doviezli sme si tri medaily. Blahoželáme a do ďalších súťaží prajeme veľa športových úspechov.

  1. miesto – Ida Pullmanová, Lucia Kujanová
  2. miesto – Janka Kujanová

Najbližšia súťaž čaká našich členov 13. marca v Galante.

JUDO-club TJ Strojár


.
Toto je čítané

Futbal 6. liga: Smútok v Rybkách zmiernila výhra nad Starou Turou

V VI. lige Západ pokračoval na diaľku súboj lídra Spartaka Stráže s…

BM: Ustekana sobota