Sandále sú letné stálice, ktoré vo svete pánskeho štýlu vzbudzujú veľa emócií. Na jednej strane sú ľudia, ktorí hovoria, že dospelý muž by ich nemal nosiť. Na strane druhej si mnohí uvedomujú, že obuť si v horúcich dňoch uzatvorené topánky a nenechať vaše nohy dýchať je omnoho horšie. Navyše, ak si sandále správne vyberiete, môžete tým iba získať. Dokážu totiž byť naozaj štýlové.

Pánske sandále sú voľbou číslo jeden

Páni ich milujú. Pánske sandále sú univerzálne, všestranné, a sú neuveriteľne pohodlné. Otázkou teda je len to, aké sandále si vybrať. Mnohí páni majú doma viaceré druhy sandálov, ktoré nosia striedavo v závislosti od ich momentálnej nálady alebo štýlu outfitu. Samozrejme, to po akých sandáloch siahnete záleží aj od spôsobu ich využitia. Športové sandále sa budú pravdepodobne viac hodiť na aktivity na pláži a pri bazéne, ale nikto vás nezastaví ani vtedy, ak si ich budete chcieť obuť do mesta s džínsami a tričkom. Aj tí najväčší agnostici majú tendenciu byť presvedčení o sile a štýlovosti sandálov, ktoré v celej svojej jednoduchosti vyzerajú skvele so všetkým, od šortiek až po skrátené chino nohavice a polo tričko. Aké pánske sandále si teda vybrať?

Športové sandále vládnu pánskemu svetu

Aj keď je úplne v poriadku nosiť tenisky a uzavretú obuv po celý rok, sú chvíle, kedy možno budete chcieť dať vašim nohám oddych a dopriať im trochu čerstvého vzduchu. Na pláži alebo pri bazéne, pri leňošení doma alebo na prechádzke v parku v horúcich letných dňoch – všetky tieto situácie si vyžadujú oslobodzujúcu športovú obuv. Tenisky môžete v tomto prípade jednoducho vymeniť za športové sandále. Kľúčom k nájdeniu tých najlepších sandálov pre mužov je spojiť pohodlie a štýl bez toho, aby ste museli obetovať jedno pre druhé. Zamerajte sa na klasické šľapky a dobre navrhnuté sandále, ktoré nikdy nevyjdú z módy. Ak chcete nájsť moderné páry, ktoré budete radi nosiť, hľadajte kvalitnú kožu, športové detaily a pevnú vložku, ktorá poskytuje oporu a udrží vaše sandále v dobrom stave v priebehu času. Tie najlepšie pánske športové sandále nájdete na trhu v rôznych cenových hladinách a módnych úrovniach. Nájdete tu páry vhodné na cestovanie, ktoré sa hodia na hodiny chôdze, behu, ale tiež mimoriadne úžasné sandálové šľapky. Tento druh šľapiek navyše vzal svet módy útokom, a tak dnes v obchodoch, či už kamenných alebo internetových, nájdete skutočne veľké množstvo pánskych športových sandálov rôznych farieb, ktoré ozvláštnia váš outfit.

Elegantné sandále pre ležérnych pánov

Pohodlie je ťažké klasifikovať a kvantifikovať. Vo všeobecnosti vám buď niečo vyhovuje, alebo nie. Ak ste ochotní venovať čas výberu vhodných sandálov a vstúpiť do sveta tvarovanej korkovej podrážky, získate najpohodlnejšie sandále všetkých čias, ktoré si môžete obuť rovnako do práce, ako na párty alebo na iný ležérny večierok. Mnohé pánske elegantné sandále sú kvalitné a kožené, a väčšina z nich disponuje jednou alebo dvoma prackami. Tie zabezpečia, že vám sandále na nohe dobre sadnú, a môžete si ich upraviť na základe šírky vašej nohy. Tieto pánske sandále, vyrobené z prémiovej kože jednoducho pôsobia luxusne, a to najmä ak stavíte na klasické prírodné farby, ako je hnedá alebo čierna. Sú tiež útulné a zároveň štýlové vďaka koženej stielke sandálov, ktorá poskytuje pocit ľahkosti a veľa pohodlia pre vaše nohy. Každý si zaslúži vlastniť aspoň jeden pár elegantných sandálov. Klasické kožené sandále vyzerajú skvelo napríklad aj s ľanovou košeľou. Skvelé je, že v súčasnosti si svoj štýl a vhodný strih pánskych sandálov nájde každý muž. Na trhu je obrovské množstvo distribútorov a výrobcov obuvi, ako je napríklad CCC, ktorí ponúkajú naozaj široký sortiment tenisiek nielen v kamenných obchodoch, ale tiež na internete.


.

BM: Ustekana sobota