Fakultná nemocnica AGEL Skalica má od júna nového riaditeľa, ktorým sa stal Marián Juruš. Na tejto pozícii vystriedal doterajšieho riaditeľa Jakuba Rybára, ktorý zostáva v nemocnici vo funkcii štatutára a bude sa plne venovať vedeniu AGEL Clinic Bratislava a tiež novým akvizíciám skupiny AGEL. TASR o tom informovala hovorkyňa nemocnice Martina Pavliková.

Nastupujúci riaditeľ vyštudoval vysokú ekonomickú školu v odbore financie. “Prioritou je poskytovaním kvalitnej zdravotnej starostlivosti, odborným a ľudským prístupom zdravotníckeho personálu zabezpečiť spokojnosť pacientov a klientov nielen zo spádovej oblasti, ale aj okolia,” uviedol Juruš.

Macek Knihy.Zahori

Posledným jeho zamestnaním bola pozícia generálneho riaditeľa vo Fakultnej nemocnici Trenčín. “Rád by som využil dlhodobé skúsenosti v oblasti manažmentu, rozvoja a maximálneho využívania zdrojov, pričom dôležitou je predovšetkým efektívna komunikácia s kolegami. Dlhodobým cieľom bude realizácia rekonštrukcií a opráv v nemocnici, aby sme vytvorili priaznivé a prijateľné prostredie nielen pre pacientov, ale aj pre personál,” povedal riaditeľ.

Ako doplnil, ďalším cieľom nemocnice je rozvoj oddelení s potenciálom ďalšieho medicínskeho rastu, pacientsky žiadaných, ale aj v súvislosti s plánovaným procesom stratifikácie nemocníc.


.
Toto je čítané

Trnavská župa stavia v Senici novú telocvičňu

Stavba novej športovej haly pri župnej Strednej odbornej škole podnikania v remeslách…

BM: Ustekana sobota