Doslova katastrofa pre domáce mužstvá. Päť zápasov, päť prehier. Najväčšie prekvapenie sa zrodilo zrejme v Petrovej Vsi, no ani s prehrami Jáňanov a Radošoviec sa veľmi nepočítalo. Nezdolané ostávajú stále Dubovce, na prvé víťazstvo čakajú Pop. Močidľany.

Foto zo zápasu TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – FK Oreské 0:1, Autor JR Photo

Majstrovstvá ObFZ Senica
ObFZ Senica MO 7. liga 6. kolo 

Radošovce – Lakš. N. Ves 0:1 (0:0), 85. T. Velický, r. Dzindzík.

V priemernom zápase si obidve mužstvá vypracovali niekoľko streleckých príležitostí, no strelci boli bezzubí. Obrany pracovali spoľahlivo a aj brankári boli mužmi na svojom mieste. Keď sa už zdalo, že zápas smeroval do bezgólového rezultátu, udreli hostia v samom závere. Proti deľbe bodov bol Tomáš Velický, ktorý v 85. min. rozhodol o najtesnejšom víťazstve hostí – 0:1. Zápasu by viac svedčala deľba bodov.

 

Mor. Sv. Ján – Oreské 0:1 (0:0), 52. L. Pavlačka, r. Kahúň.

Foto zo zápasu TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – FK Oreské 0:1, Autor JR Photo

V Jánoch po remíze na ihrisku lídra v Dubovciach počítali so ziskom bodov. Hral sa zaujímavý zápas, keď sa obidve mužstvá snažili o útočnú hru. Šance boli na obidvoch stranách, no obrany i brankári boli na svojich miestach. Jediným úspešným strelcom bol kanonier hostí Lukáš Pavlačka, ktorý v 52. min. rozhodol o zisku troch bodov pre Oreské. Domáci strelci si tentoraz neobuli strelecké kopačky a Slavoj tak zaznamenal prvú domácu prehru.

 

Rohov – Dubovce 1:2 (0:1), 59. D. Pucheľ – 39. O. Rybnikár, 56. R. Drgon. r. Otočka.

Snaha domácich odpútať sa zo zóny zostupu nepriniesla body ani v súboji s lídrom tabuľky. V treťom domácom zápase zaznamenal Rohov tretiu prehru, jediným pozitívom bolo, že D. Pucheľ strelil prvý gól na domácom ihrisku, ktorým znižoval na konečných 1:2. V tom čase viedli hostia už o dva góly, keď sa  vedenia ujali v 39. min. gólom Ondreja Rybnikára. Toto navýšil v 56. min. Rado Drgon – 0:2. Napriek snahe v závere Rohov už vyrovnať nedokázal.

 

Pop. Močidľany – Cerová 2:5 (0:2), 53. T. Buchta, 70. P. Pochylý – 8. A. Zuzkovič, 28. M. Vlček, 49., 87. D. Badáň, 61. P. Machlica, r. Štora.

V úvodnej polhodine získali hostia dvojgólové vedenie, ktoré hneď po prestávke navýšil Denis Badáň – 0:3. Domácim sa síce dvakrát podarilo znížiť na dvojgólový rozdiel, no zaslúžené víťazstvo hostí už nedokázali ohroziť.

 

Petrova Ves – Štefanov 1:3 (1:0), 38. Martin Mihálik – 59. R. Hlavenka, 76. J. Tomašovič, 87. M. Matula, r. Vlk.

Po skvelom vstupe do súťaže, kedy Petrova Ves neprehrala v úvodných štyroch kolách, prišla séria dvoch prehier, prvá na domácom ihrisku. Po prvom polčase to tak ešte nevyzeralo, domáci vyhrávali gólom Martina Mihálika 1:0. Po prestávke si však domáci vybrali slabšiu chvíľu, ktorú výborne hrajúci hostia dokázali využiť. Gólmi R. Hlavenku a J. Tomašoviča skóre otočili a pri záverečnej snahe domácich o vyrovnanie pridal v 87. min. M. Matula poistný gól na konečných 1:3.

 

Voľno – Sobotište.

Dohrávka: Štefanov – Sobotište 1.11.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

ObFZ Senica MO 8. liga 6. kolo

Sekule pomohli poskočiť Unínu do čela tabuľky, keď dovtedy vedúce Hradište pripravili o dva body. Smolinské vyhralo aj napriek tomu, že sa prvýkrát v prebiehajúcej sezóne strelecky nepresadil Tomáš Capák Polák, s 10 gólmi najlepší strelec súťaže.

Foto zo zápasu Kunov – Rovensko 2:2. Hosťujúci Juraj Čermák uniká Riccardovi. Prizerajú zľava Erik Flamík a Marian Macek.

Kunov – Rovensko 2:2 (2:2), 14. F. Vizváry, 44. vlastný (M. Matula) – 35., 39. S. Starych, r. Knap.

Zaujímavý zápas sa hral v Kunove, kde sa nakoniec body spravodlivo delili. Po vedúcom góle Vizváryho, ktorý vrátil do siete strelu Buriana do tyče. Potom si zobral réžiu do rúk Silvo Starych. Najskôr vyrovnal gólom priamo z rohu a o štyri minúty pre zmenu ľavou nohou prekvapil Barteka z vyše 20 metrov – 1:2. Domáci vyrovnali po rohu Macka, ktorý si do vlastnej brány nešťastne zrazil hlavou Matula – 2:2. Po prestávke boli nebezpečnejší hostia. S dvomi trestnými kopmi Starycha mal Bartek problémy, po jednom dali hostia gól, ktorý však pre ofsajd neplatil. Šance domácich nevyužili Vizváry a Belohlávek a „padajúci list“ po strele hostí dopadol na brvno domácej brány. Zaujímavý bol záver. 1000 %-nú tutovku z päťky nepremenil hosťujúci Dobrovodský a z protiútoku sa to isté „podarilo“ na druhej strane Vizvárymu. Zaslúžená remíza.

 

Š. Humence – Vrádište 3:0 (3:0), 27., 43. O. Sekáč, 41. L. Matula, r. Lapoš.

O zisku troch bodov rozhodli domáci tromi gólmi už do prestávky. Po viacerých nevyužitých príležitostiach, najmä Macha, Gašu a Kutláka, sa ako prvý presadil v 27. min. Ondro Sekáč – 1:0. Ďalšie góly padli až v samom závere polčasu. V 41. min. po rohu trafil prudko spoza šestnástky Lukáš Matula a o dve minúty svojim druhým gólom zvýšil Sekáč na 3:0. Ešte do prestávky mohol zavŕšiť svoj hetrik, no šancu odmietol. Po prestávke tempo hry upadlo. Domáci sa so stavom zápasu uspokojili, šance na zvýšenie vedenia nevyužili Kutlák, Tóth a najmä Mach.

 

Smolinské – Letničie 2:1 (0:0), 48. D. Hazlinger, 58. S. Maderič – 61. M. Mikulka, r. Tubl.

Góly začali padať až po prestávke. Hneď v 48. min. otvoril skóre Hazlinger. O desať minút zvýšil Maderič a hoci vzápätí dal Mikulka kontaktný gól hostí, tí sa vyrovnania už nedočkali, aj keď od 82. min. hrali v početnej výhode po vylúčení domáceho Szomolaya.

 

Unín – Smrdáky 4:0 (1:0), 6. M. Krempa, 67., 82. P. Klein, 85. M. Uher, r. Matúš.

Výsledok jednoznačný, no domáci sa trápili s koncovkou až do záverečnej dvadsaťminútovky, kedy sa upokojili tromi gólmi.

 

Sekule – Hradište 2:2 (1:1), 27. P. Kovár, 59. F. Volouch – 42. M. Furko, 74. M. Sadloň, r. Blaha.

V zaujímavom zápase domáci dvakrát vyhrávali po góloch Kovára a Voloucha. Hradište však zakaždým dokázalo vyrovnať. V závere prvého polčasu Furko na 1:1 a na konečných 2:2 Martin Sadloň.

 

Bor. Sv. Jur – Koválov 0:5 (0:1), 18., 64., 70. P. Tokoš, 59. L. Slezák, 66. A. Tokoš, r. Hušek.

Jurania ani na šiesty pokus nedokázali bodovať. Hostia až do záveru mali „iba“ najtesnejšie jednogólové vedenie. V posledných 25 minútach však nastrieľali štyri góly, keď sa hetrikom blysol Peťo Tokoš.

Pálfyovci Knihy.Zahori

ObFZ Senica MO 9. liga 6. kolo

Trnovec – Prietrž 0:5 (0:1), 5. R. Jarolín, 61. R. Sedláček, 63. D. Tököly, 69., 79. P. Polakovič, r. Štora.

Prietrž mohla rozhodnúť už do prestávky, kedy zahodila množstvo šancí. Padať jej to začalo až v druhom polčase.

 

Chropov – Dojč 4:1 (2:1), 3. O. Černek, 35. T. Petri, 86. M. Kuchárek, 89. J. Špaček – 8. P. Zona, r. Thao.

Hostia síce okamžite odpovedali na rýchly gól Černeka, no po druhom presnom zásahu domácich už odpoveď nenašli. V závere sa presadil aj nestárnuci Juraj Špaček.

 

Podbranč –  Bukovec 5:2 (1:0), 7. A. Buček, 75. M. Filka, 79., 90. J. Palkovič, 82. D. Malík – 69., 88. M. Majdlen, r. Daniš.

Po rýchlom góle Bučeka sa na ďalšie góly čakalo až do záverečnej 20 – minútovky. Domáci Pucheľ navyše nepremenil pokutový kop.

 

Chvojnica – Osuské 6:0 (3:0), D. Šiška 2, M. Černek (11), L. Krček, I. Oravec, M. Kiška, r. laik.

Domáci sa ujali vedenia gólom z pokutového kopu, keď o chvíľu rovnakú príležitosť hosťujúci Kolenyak nevyužil. Chvojnica postupne ovládla hru a pridala ďalších päť gólov. Keďže sa nedostavil delegovaný rozhodca, pískal laik z Osuského – a dobre.

Dohrávka: Chropov – Bukovec 22.10.

 


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci body z Topoľčian nepriviezli

Záhoráci dokázali zmazať sedemgólové manko v Topoľčanoch, ale nezvládli záver zápasu a nakoniec body…

BM: Ustekana sobota