DFS Juran v spolupráci s DFS Juránek organizuje 7. ročník už tradičného “maškaráku” pre dospelých. Maškarák mal po minulé roky prívlastok “Valentínsky”, ale vzhľadom k situácií, ktorá obmedzila jeho realizáciu, bolo rozhodnutie usporiadať maškarák čo najskôr od uvoľnenia opatrení.

Tento ročník sa teda koná na jeseň a veríme, že ďalšie ročníky budú opäť v nastavenom valentínskom duchu. Aby ste mali výber masiek jednoduchší, každoročne je tematicky zameraná. Hrdinovia, osobnosti, herci aj speváci…. možnosti sú naozaj široké a témou maškaráku sú Hviezdy filmového a hudobného neba.

Pálfyovci Knihy.Zahori

Skvelú zábavu zaručí už opakovane hviezdna hudobná skupina TIP TOP BAND. Bohatá tombola, chutné občerstvenie, súťaže a ešte omnoho viac na vás čaká 12.11. 2022 od 20:00 v kultúrnom dome v Borskom Svätom Jure. Rezervácie stolov môžete urobiť na uvedených kontaktoch.

Príďte sa s nami zabaviť, tešíme sa na všetky hviezdy.

A aby nebolo deťom ľúto, hneď o týždeň, v sobotu 19.11. 2022 o 15:00, sa bude konať detský maškarák, rovnako v pirestoroch kultúrneho domu v Borskom Svätom Jure.
Tešíme sa na všetky maškary.

Zuzana Obernaureová


.
Toto je čítané

Festival Fest Zdravo v Jánoch prinesie sériu prednášok a rozhovorov o zdravom životnom štýle

Festival zdravého životného štýlu Fest Zdravo v Malom parku pri zdravotnom stredisku…

BM: Ustekana sobota