V pondelok (7.11.) začnú v meste Holíč s kompletnou rekonštrukciou cesty I/2. od vrchného kruhového objazdu na ul. Bernolákovej, až po výjazd z mesta v smere na obec Kopčany. Rekonštrukcia bude trvať do 30. novembra. Informuje o tom mesto Holíč na sociálnej sieti.

foto Google Maps

Rekonštrukcia prebehne za plnej premávky s čiastočnými dopravnými obmedzeniami, postupne po jednotlivých etapách na ul. Bernolákovej, ul. Bratislavskej až po Reštauráciu Jozef II.

Stavebné práce zahŕňajú frézovanie cesty, opravy kanalizačných a dažďových vpustí a následné asfaltovanie povrchu cesty. Rekonštruované úseky budú vyznačené príslušnými dopravnými značkami a doprava bude regulovaná pracovníkmi spoločnosti.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Mesto Holíč žiada občanov, aby rešpektovali dočasné dopravné značenie, pokyny pracovníkov spoločnosti, a taktiež aby v uvedenom období neparkovali v úseku vyznačenom dopravnými značkami. Správca cesty odstráni všetky vozidlá parkujúce v tomto úseku, ktoré nebudú rešpektovať dopravné značky a budú tvoriť prekážku cestnej premávky.


.
Toto je čítané

Na Mierovom námestí v Malackách vyrastie mestská lúka

Menej prachu, znižovanie teploty, zadržiavanie vlhkosti priamo na mieste a mestské lúky…

3D filamenty 2023