Vo výstavných priestoroch Záhorského osvetového strediska (ZOS) v Senici, ktorého zriaďovateľom je Trnavský samosprávny kraj, sprístupnia výstavu fotografií zo 63. ročníka Náhlikovej Senice 2023. TASR o tom informoval Miroslav Koprla zo ZOS.

foto Náhlikova Senica 2022

Regionálnu výstavu neprofesionálnej fotografickej tvorby z okresov Senica a Skalica pripravilo ZOS. “Náhlikova Senica 2023 je regionálnym kolom celoštátnej postupovej súťaže a výstavy amatérskej fotografickej tvorby AMFO, ktorej vyhlasovateľom a odborným garantom je Národné osvetové centrum z poverenia Ministerstva kultúry SR,” uviedol Koprla.

Ako doplnil, v tomto ročníku sa do súťaže prihlásilo 29 autorov. “Celkovo prihlásili do súťaže 159 fotografických prác. Hodnotila sa skupina autorov do 15 rokov, skupina autorov od 15 do 25 rokov a skupina autorov nad 25 rokov,” doplnil Koprla.

Odborná porota uskutočnila výber fotografií na výstavu. Tá bude sprístupnená verejnosti od 24. marca do 14. apríla vo výstavných priestoroch Záhorského osvetového strediska v Senici. Otvorená je v pracovných dňoch od 8.00 do 16.00 h.


.
Toto je čítané

Muzikál Rebelové v Zohore

Tento rok sa členovia DS Šáchor rozhodli uskutočniť nový projekt a doplniť…

BM: Ustekana sobota