Záhoráci chceli potvrdiť víťazstvo z Bohuníc pred svojimi priaznivcami s popredným mužstvom tabuľky, čo sa im aj podarilo, i keď to nebolo až tak ľahké, ako ukazuje výsledok.

Foto: Ján Bolebruch

ZsFZ 4. liga 18. kolo

Nafta Gbely – Gabčíkovo 4:1 (2:1)
Góly: 5., 75. D. Smolinský, 39., 87. O. Bohun – 35. M. Nagy.
Rozh. Gašparovič, Jakubis, Gendiar. ŽK 2:2 (Mihál, Kosorín – Tóth, Lászlo).
Gbely: P. Ravas – Caltík, Rosa, Mička, Mihál, Pribyla, Mráz, M. Kosorín, Bohun, Smolinský, Nemec (str. Neoveský, Rehák, Ligás), tréner Adam Ambra.

Do zápasu vstúpila Nafta aktívne, vytvorila si tri dobré strelecké pozície a z jednej z nich už v 5. min. dostal domácich do vedenia Dominik Smolinský – 1:0. Snaživý hostia využili štandardnú situáciu, keď v 35. min. vyrovnali Nagyom na 1:1, no už o štyri minúty Gbely opäť vyhrávali po góle Ondreja Bohuna – 2:1. V 44. min. dostali hostia po faule výhodu pokutového kopu, no Ruslan Nikulin Ravasa v bráne domácich neprekonal, keď trafil tyčku.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Po prestávke snaha hostí vyrovnanie nepriniesla, domácich držal v hre o všetky body najmä brankár Peter Ravas. Záhoráci bojovali, v poslednej štvrťhodinke udreli a to hneď dvakrát, keď sa trafili obaja strelci z prvého polčasu Smolinský a Bohun a aj v rovnakom poradí – 4:1. Zápas sa divákom musel páčiť.

Ďalšie zápasy: Trebatice – Marcelová 8:0, FC Nitra – Trebatice Pata 2:2, Lehota – Jasl. Bohunice 1:0, Boleráz – Imeľ 2:1, Kolárovo – Kozárovce 1:1, Levice – Hurbanovo 2:0, Led. Rovne – FC ViOn B 3:0.


Dohrávka: Gabčíkovo – J. Bohunice 19.4.

 


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

BM: Ustekana sobota