Milovníci hudby sa môžu tešiť na výnimočný koncert dvojice Katarína Koščová a Daniel Špiner, ktorí sa predstavia v Skalici v rámci svojho miniaTOUR. Koncert sa uskutoční v nedeľu (23.4.) o 18:00 v Jezuitskom kostole.

Na pódiu sa predstaví speváčka Katarína Koščová a klavirista Daniel Špiner, ktorí sú výnimočnou dvojicou na hudobnej scéne. Bez veľkého ansámblu, iba dvaja interpreti a spolutvorcovia, dokážu diváka dotknúť na tých najhlbších miestach. Počas koncertu diváci zažijú smiech aj slzy, stanú sa svedkami a súčasťou intímnej výpovede, skutočného priateľstva, lyrického prežívania a spoločného humoru. Katarína a Daniel budú nablízko, na dotyk, čo pre nich znamená najuveriteľnejší spôsob prezentácie svojej hudby.

Katka hovorí: „Toto je môj najobľúbenejší spôsob hrania, takto vo dvojici. Mám pocit, že vtedy vychádza to najlepšie z nás oboch. Najuvoľnenejšie, najslobodnejšie.“

Trnavské rádio Tak akorát 2024

Katarína má za sebou úspešné koncerty s Geišbergovcami a ako hosť pravidelne koncertovala s českou folkovou legendou Neřež. Spolupracovala aj s Danom Bártom, jazzovým AMC triom, swingovým Prešovským Dixielandom a mnohými ďalšími kapelami a interpretmi. V roku 2012 zhudobnila niekoľko textov Michala Horáčka, pričom dva z nich sa stali súčasťou Horáčkovho projektu Český kalendář.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť vychutnať si intímny koncert dvojice Katarína Koščová a Daniel Špiner v Jezuitskom kostole v Skalici.

Vstupenky na koncert zakúpite na tootoot.fm.


.
Toto je čítané

V Hlbokom si pripomenú Aničku Jurkovičovú Hurbanovú divadelnou hrou Nebola som len herečka

V tomto roku si pripomíname 200. výročie narodenia Aničky Jurkovičovej Hurbanovej, považovanej…

BM Salon EV