Stodola z roku 1820 v areáli múzea v Kútoch bola s láskou zrekonštruovaná a obnovená, aby sa stala miestom, kde sa stretáva komunita a umenie. Organizátori z občianskeho združenia Pjekné mjestečko štartujú divadelnú sezónu 2023.

Divadelná sezóna v Kútoch začína už v nedeľu (11.6.) o 15. hodine divadlom pre deti. Herci z BÚDA zo Skalice prídu do záhrady múzea zahrať zábavný detskú hru “Ako Mušku Sršeň zachránil”, príbeh na motívy rozprávky Ľudmily Podjavorinskej. Vstupné je dobrovoľné.

Hlavným bodom divadelnej sezóny je však predstavenie s názvom “3X2”, divadelná komédia z manželského života. Hrajú v ňom známy herec z viacerých divadelných predstavení a filmov Csongor Kassai a Zuzana Martinková. Na divákov čakajú tri príbehy zo života novomanželov, zrelého manželského páru a napokon dôchodcov. V troch príbehoch z manželského života nadstavujú ostrovtipne zrkadlo všetkým, ktorí žijú v partnerskom vzťahu a podstatnú časť života sa dokážu hádať o bezvýznamných malichernostiach.

Predstavenie sa uskutoční v piatok (16.6.) o 18. hodine na divadelnej scéne “Stodoua 1820” v Kútoch.

Informácie o vstupenkách nájdete na tomto odkaze, rezervácie miest na čísle +421 908 583 520 alebo e-mailom na filip.hustava@gmail.com.

Po predstavení bude posedenie v záhrade múzea a malé občerstvenie. Organizátori z Pjekného mjestečka pozývajú užiť si divadelný večer plný smiechu.


.
Toto je čítané

Krojová hodová zábava v Borskom Svätom Jure

Záujemcovia o tradičnú kultúru sú pozvaní na krojovú hodovú zábavu, ktorá sa…

BM Salon EV