Vo výstavných priestoroch Záhorského osvetového strediska (ZOS) v Senici sprístupnia 23. júna výstavu fotografií 27. ročníka súťažnej výstavy neprofesionálnej fotografickej tvorby Trnavského kraja AMFO 2022. TASR o tom informoval Tomáš Jurovatý zo ZOS.

Foto: ZOS, AMFO 2022

Do súťažnej výstavy postúpilo z regionálnych kôl 50 autorov. “Súťaž je rozdelená do troch kategórií. Prvou je veková kategória do 15 rokov, druhou od 15 do 25 rokov a treťou je skupina nad 25 rokov. V každej skupine sa súťaží v kategóriách čiernobiela fotografia a farebná fotografia. Bez rozlíšenia veku sú kategórie cykly a experiment,” uviedol Jurovatý.

Pálfyovci Knihy.Zahori

Predložené fotografické práce posudzovala porota odborníkov, umeleckých fotografov a pedagógov. “Ocenení a odporučení autori odbornou porotou postúpia do celoštátneho kola súťaže neprofesionálnej fotografickej tvorby – AMFO 2023,” doplnil Jurovatý.

Výstava bude v priestoroch Záhorského osvetového strediska otvorená do 21. júla. Hlavným partnerom a odborným garantom je Národné osvetové centrum v Bratislave. Súťažná výstava sa realizuje s finančnou podporou Trnavského samosprávneho kraja.


.
Toto je čítané
Prvomájové Malacky

Kompletný program Prvomájových Malaciek

Pozrite si kompletný program Prvomájových Malaciek a mapku areálu. Hlavné pódium 9.45…

Lakovanie a Pieskovanie