Výstavba športovej arény v meste je už v plnom prúde. Vyrásť má v lokalite Píla, neďaleko železničnej stanice. Nový stredový koridor v areáli bývalej píly sa postupne blíži k rozostavanej športovej aréne a onedlho sa môžu začať samotné asfaltovacie práce a dláždenie.

foto Malacky.sk

Malacká aréna bude moderným športovým tréningovým komplexom, ktorého súčasťou bude okrem hokejovej haly aj multifunkčná hala pre kolektívne športy a ďalšie športovo-technické zázemie. “Bude slúžiť obyvateľom mesta i okresu, rekreačným športovcom i športovým klubom na prípravu,” pripomína primátor Malaciek Juraj Říha.

“Je veľmi dobre vidieť, ktorý primátor či starosta je na správnom mieste a robí pre ľudí. Sám viem, že keby sme boli pasívni a robili len s naším rozpočtom, veľa vody v kraji by sme nenamútili. Preto bojujeme o eurofondy a vážim si, ako to robia aj kolegovia z miest a obcí. Šikovného primátora majú aj Malacky, mesto len v tomto roku implementuje veľké investičné projekty,” ocenil rozvoj mesta župan BSK Juraj Droba.

Výstavbu nového športoviska pochválil aj prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja Miroslav Šatan. “Budeme sa tešiť, keď v Malackách vznikne hokejový klub, v ktorom v budúcnosti vyrastú hokejisti a hokejistky. Sme radi, že mesto ponúkne deťom možnosť všeobecnej pohybovej aktivity, ktorá je dôležitá pre ich rozvoj a zdravý životný štýl,” uviedol prezident SZĽH.


.
Toto je čítané

Záchranársky vrtuľník zasahoval pri požiari auta v Studienke

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR vyslalo v pondelok (29.4.) záchranársky vrtuľník…

Lakovanie a Pieskovanie