Šimák Zámok v Pezinku, len na skok od Záhoria, pravidelne ponúka pútavé podujatia. Celoročný program koncertov, vrátane exkluzívneho letného koncertu Kim Wilde, je ideálnym vianočným darčekom pre milovníkov hudby.

Vianočné obdobie na Šimák Zámku v Pezinku je ako vystrihnuté z rozprávky. Tento rok sa tu odohrajú výnimočné hudobné podujatia, ktoré prinesú magickú atmosféru vianoc.

20. decembra sa môžete tešiť na Vianočný Koncert & Pocta Whitney Houston ↵. Tento večer bude venovaný pamiatke legendárnej speváčky Whitney Houston. Návštevníci sa môžu tešiť na jej najväčšie hity v podaní talentovaných umelcov.

21. decembra sa Robo Opatovský, jeden z obľúbených slovenských spevákov, predstaví v čarovnom prostredí zámku s vianočným repertoárom – Robo Opatovský na Zámku – Vianočný Koncert ↵.

23. decembra skupina Fragile, známa svojimi a capella vystúpeniami, prinesie na zámok jedinečný vianočný zážitok – Fragile – Vianočný Koncert ↵.

Koncert Roka na Zámku- Kim Wilde

Aj v roku 2024 nás čakajú desiatky zaujímavých podujatí. Jedným z najväčších hudobných vrcholov roka 2024 bude bezpochyby Kim Wilde Koncert Roka na Zámku ↵, ktorý sa uskutoční 16. júla. Tento koncert slávnej anglickej popovej speváčky sľubuje byť nezabudnuteľným zážitkom. S obmedzenou kapacitou len 700 miest, je to exkluzívna príležitosť vidieť Kim Wilde naživo len na skok od Záhoria.

Vstupenka ako vianočný darček

Koncerty na Šimák Zámku v Pezinku sú rozmanité a konajú sa počas celého roka. Vstupenky na tieto koncerty sú dokonalým vianočným darčekom pre hudobných nadšencov, ktorí si cenia jedinečnú atmosféru a kvalitnú hudbu v historickom prostredí.


.

Lakovanie a Pieskovanie