Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru (OR PZ) Malacky v utorok (20.2) vzniesol obvinenie 40-ročnému mužovi za obzvlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

foto Polícia SR

“Podľa doposiaľ zabezpečenej dôkaznej situácie 40-ročný Ladislav od januára 2023 opakovane zadovažoval omamné a psychotropné látky, ktoré za odplatu odovzdával na rôznych miestach v Trnavskom kraji, v Bratislavskom kraji v okrese Malacky no najmä v Malackách na čerpacích staniciach na Pezinskej ulici,” informuje polícia.

Plocha draka Knihy.Zahori

Úspešnou operatívno-pátracou činnosťou policajtov kriminálnej polície v Malackách bol Ladislav zadržaný na čerpacej stanici na Pezinskej ulici v Malackách, kde bola na mieste vykonaná prehliadka motorového vozidla. “Na mieste boli zaistené vrecká s tlakovým uzáverom a plastové vrecko s obsahom bielej kryštalickej látky ako aj vrecká so svetlobéžovou kryštalickou látkou, ktorej expertíznym skúmaním bolo zistené, že sa jedná o metamfetamín,” dopĺňa polícia.

40-ročný Ladislav C. bol eskortovaný na príslušné policajné oddelenie a umiestnený do cely policajného zaistenia. “Vyšetrovateľom bol spracovaný podnet na návrh na vzatie obvineného do väzby. V prípade preukázania viny pred súdom hrozí 40 – ročnému Ladislavovi C. trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov,” uzatvára polícia na sociálnej sieti.


.
Toto je čítané

Lávka na Stupavskej ulici v Malackách je vo výraznom sklze

Mesto Malacky podpísalo zmluvu na rekonštrukciu vyše desaťmetrovej pešej lávky ponad potokom…

3D filamenty 2023