Policajti zo skalickej kriminálnej polície si v pondelok (4.3.) ráno prevzali prípad lúpeže, ktorý sa stal krátko po polnoci a už popoludní podozrivého zadržali. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

ilustračné foto Polícia SR

Napadnutý ohlásil skutok polícii až ráno. “Na políciu sa v ranných hodinách obrátil 39-ročný Skaličan, ktorého mal krátko po polnoci napadnúť v mestskej tržnici neznámy muž. Ten ho mal najskôr päsťou udrieť do tváre a po tom, ako spadol na zem, ho mal ešte niekoľkokrát kopnúť. Vzápätí mu mal z vrecka zobrať vyššiu hotovosť a mobilný telefón,” popisuje sled udalostí polícia.

Trnavské rádio Tak akorát 2024

Policajti sa začali prípadom ihneď zaoberať a preverovať dostupné informácie. V priebehu niekoľkých hodín sa im podarilo osobu podozrivú zo skutku aj stotožniť.

Muži zákona, na základe súhlasu prokurátora, 18-ročného mladíka zadržali a eskortovali do policajnej cely. Ten sa ku skutku aj priznal. “Vyšetrovateľ muža obvinil zo zločinu lúpeže, za ktorý mu môže byť v zmysle zákona uložený trest odňatia slobody až na 8 rokov. Presné okolnosti prípadu sú naďalej predmetom policajného vyšetrovania,” dodáva polícia.


.
Toto je čítané

Dve osoby zasiahol na stanici v Malackách elektrický prúd, zranili sa

Dve neplnoleté osoby zasiahol v piatok (26. 4.) na železničnej stanici v…

Trnavské rádio Tak akorát 2024