Milovníci divadla sa môžu už teraz tešiť na predstavenie Divadla Múza Teatro, ktoré v spolupráci so štúdiom L+S prinesie 19. marca do Malaciek napínavý detektívku Krvavé peniaze.

foto muzateatro.sk

O čo v tejto hre pôjde? Mark a Liz sú manželský pár, ktorý sa pohybuje vo svete šoubiznisu. Nuž a ako to už v tomto lukratívnom odvetví býva, on má slabosť na dievčatá, a ona je neúspešná herečka, ktorá hľadá útechu v alkohole. Nečudo, že ich vzťah sa nachádza v hlbokej kríze a je len otázkou času, kedy sa rozídu… keď zrazu začnú záhadné telefonáty a v nich tajomný hlas osoby, ktorá mala byť dávno mŕtva… Na povrch začne vychádzať krvavé tajomstvo ich minulosti. Tajomstvo, ktoré ich stále drží pohromade.

Plocha draka Knihy.Zahori

Hra, ktorá na začiatku vyzerala ako ironická spoločenská komédia, sa mení na mrazivé krimi, do ktorého vstupuje psychoterapeutka July a krásna susedka Sue. Nechcete vedieť, ako to celé dopadne? Odpovede na vás čakajú v Kultúrním domečku v Malackách 19. marca.

Heather Brothers: Krvavé peniaze

Účinkujú: Helena Krajčiová, Ľuboš Kostelný /alt. Vladimír Kobielsky, Kristína Greppelová, Ráchel Šoltésová/alt. Diana Ristová.

Vstupenky sú dostupné na webe mckmalacky.sk.

Článok vyšiel v partnerskom týždenníku Záhorák


.
Toto je čítané

Výstava Kaštiele a kúrie starej Senice / Múzeum Senica

V Múzeu Senica na Štefánikovej ulici je v týchto dňoch otvorená výstava…

BM Salon EV