Na Záhorí máme nielen krásne slečny a dámy, ale ako sa potvrdilo pred pár dňami, aj očarujúcich mladých mužov. Najkrajším mužom Slovenska sa stal totiž Kúťan Adam Palkovič (26), ktorý si titul Mister Slovak Republic vybojoval v konkurencii 22 uchádzačov.

foto Ján Zemiar

Adam sa od detstva venuje športu a keďže sa živí ako fitness tréner, môže sa pochváliť aj perfektnou postavou, ktorá by sa dobre vynímala aj vo filmoch hollywoodskej produkcie. Aj to bol jeden z dôvodov jeho víťazstva, čo potvrdil aj riaditeľ súťaže Jozef Oklamčák: „Výber bol veľmi komplikovaný, pretože na Slovensku máme veľa sympatických mužov. Mister by mal byť sympatický, ale aj s vypracovanou postavou. Adam na mňa povahovo aj charakterovo pôsobí veľmi pozitívne a som rád, že nás bude reprezentovať na svetovej súťaži Mister Supranational 2024 v Poľsku.“

Samozrejme, víťazstvo Adama potešilo: „Mám veľmi príjemné pocity a som nadmieru šťastný. Titul, ktorý som nadobudol, si veľmi vážim a verím, že ho využijem naplno. Mister by mal mať charizmu, a určite aj vzhľad, pretože to je súťaž krásy. A hlavne, mal by byť férový. Chcel by som uspieť aj vo svete. Po fyzickej stránke sa pripravujem každý deň, pretože denne cvičím. Ostatné ešte doladím,“ povedal pre médiá krátko po tom, ako ho Jozef Oklamčák vyzdobil víťaznou šerpou.

Článok vyšiel v partnerskom týždenníku Záhorák


.