Mesto Malacky sa v sobotu (29.6.) stane centrom pouličného basketbalu. Na novovybudovanom námestí, ktoré je súčasťou pešej zóny, sa uskutoční turnaj Streetball Challenge 2024. Po rokoch sa tak vracia tradícia streetballových turnajov, ktoré kedysi patrili medzi najväčšie na Slovensku.

streetball chalange Malacky 2024 Mierové námestie

Turnaj odštartuje už od deviatej hodiny ráno a zúčastniť sa ho môžu hráči v štyroch vekových kategóriách: U12, U14, U16 a dospelí. Každá kategória môže mať mix družstiev mužov a žien.

Záujemcovia sa môžu prihlásiť prostredníctvom odkazu na stránke basketbalového klubu Malacky ↵. Počet družstiev je obmedzený, preto je dôležité prihlásiť sa čo najskôr.

Pálfyovci Knihy.Zahori

Turnaj sa bude konať na plastových kurtoch, ktoré organizátori postavia v centre mesta. Pre víťazov jednotlivých kategórií sú pripravené vecné ceny od THE STREETS a Molten. V dospeláckej kategórii sa hrá aj o finančnú odmenu.

Podujatie nebude len o basketbale. Pre návštevníkov je pripravený bohatý sprievodný program. Na pódiu vystúpi známy raper Majself, ktorý bude mať aj autogramiádu. Deti sa môžu tešiť na vystúpenie Skákalky, ktorá bude maľovať na tvár, skákací hrad, pohybové aktivity a veľkú obrazovku s playstationom. Celý deň bude vyhrávať DJ a nebudú chýbať ani stánky s občerstvením.


.
Toto je čítané

Do Malaciek sa po rokoch opäť vracia streetballový turnaj

Mesto Malacky v sobotu (29.6.) ožije pouličným basketbalom. Celý turnaj Streetball Challenge…

_INAT Obsluha OL