Tréner Pavol Majerník končí v klube MFK Skalica. Klub týmto krokom reaguje na nepriaznivé výsledky v úvode sezóny. Po nevydarenom vstupe Skalice do novej sezóny Niké ligy sa vedenie klubu rozhodlo pre zmenu na trénerskom poste.

foto mfkskalica.sk

Skalici po piatich odohraných kolách patrí posledné miesto v tabuľke so ziskom troch bodov, pričom má na konte tri remízy (Skalica – Michalovce 0:0, Banská Bystrica – Skalica 1:1, Skalica – Košice 0:0) a dve prehry (Podbrezová – Skalica 7:1, Skalica – Trnava 1:2). Stretnutie so Slovanom Bratislava bolo odložené na 29. októbra.

Pavol Majerník si v klube prešiel od hráča, cez hrajúceho asistenta trénera, asistenta trénera až k hlavnému koučovi tímu. Do Skalice prišiel ešte v roku 2014 ako obranca a za klub odohral 114 súťažných zápasov.

Neskôr zastával pozíciu pravej ruky pri tréneroch ako Štefan Horný, Jozef Dojčan, Jozef Kostelník a naposledy Juraj Jarábek. V zime 2023 sa stal premiérovo hlavným trénerom A-mužstva MFK Skalica a s tímom sa mu podarilo obsadiť v lige konečné 8. miesto. Predchádzajúcu sezónu pod jeho vedením skončilo mužstvo na 9. priečke. V oboch sezónach si tím pripísal do tabuľky zhodne po 40 bodov.

Pavol Majerník po šiestich neúplných kolách končí na lavičke MFK Skalica. Mužstvo v pozícii hlavného trénera dovedna viedol v 51 ligových zápasoch a deviatich pohárových dueloch Slovnaft Cupu.

„Palovi ďakujeme za dlhoročnú prácu, ktorú v klube odviedol a želáme mu veľa šťastia na jeho ďalšej futbalovej ceste,“ poďakoval sa trénerovi klub zo Záhoria.

O tom, kto prevezme mužstvo ako tréner bude klub informovať v najbližších dňoch.


.