Prinášame Vám novú rubriku, v ktorej budeme každý týždeň prinášať aktuálnu ponuku kín Morava Moravský Svätý Ján, Máj Závod a kina Úsvit Kúty.

Piatok 9.4. o 17h: ALVIN A CHIPMUNKOVIA 2
animovaná rodinná komédia
V roku 2007 vstúpil do kín formou celovečerného filmu komiksový fenomén mnohých generácií Alvin a Chipmunkovia. V uhorkovej sezóne sa hudobnému skladateľovi Daveovi Sevillemu podarilo zo spievajúcich Chipmunkov Alvina, Simona a Teodora urobiť filmovú senzáciu, a to i napriek tomu, že toto nekontrolovateľné trio zdevastovalo svojmu kamarátovi Daveovi dom, ohrozilo kariéru a prevrátilo život hore nohami. Tento raz Alvin, Simon a Teodor stretnú nových kamarátov, vlastne kamarátky, z ktorých sa možno stane i niečo viac – môžete sa tešiť na dievčie trio Chipettky.
USA 2009, česko-slovenský dabing, 88 min., MP
Kino Úsvit Kúty

Sobota 10.4. – nehrá sa
Kino Morava Moravský Svätý Ján

Nedeľa 11.4. o 19h: FAME-Cesta za slávou
tanečno-hudobný /od 12 r./
Remake slávneho filmu z 80. rokov. Plný tanca a chronicky známych hitov, ale aj úplne nových pesničiek. Tanečníci, speváci a herci strednej umeleckej školy v New Yorku, ich nabitý rozvrh, absolútna disciplína a náročné tréningy majú ukázať, kto z nich má skutočne talent a výdrž stať sa najlepším a zažiť skutočné uznanie a slávu.
Asher Book, K.Panabaker, USA 2009, 107min.
Kina Máj Závod

Pridaj komentár

.
Toto je čítané

Senickí dôchodcovia sa stretli na výročnej schôdzi

Na výročnej členskej schôdzi Miestnej organizácie JDS Senica sa v dome kultúry…

BM: Ustekana sobota