Originálne choreografie, atraktívne kostýmu a radosť a nadšenie v tvárach tanečníkov, takto nejako to vyzeralo v sobotu (23.2.) v  Zábavno obchodnom centre MAX v Skalici.

 

Foto: Tomi Lipa 

Tanečná skupina EXTRAVAGANZA sa totiž predstavila vo svojom prvom tanečnom koncerte. Podujatie bolo pripravené k prvému výročiu skupiny.

Tanečná skupina vznikla začiatkom roku 2012. Do povedomia ľudí sa skupina dostala veľmi rýchlo nakoľko sa im od prvého vystúpenia ponuky len hrnú. Okrem klasických súťažných tancov ako disco, show, open pripravujú aj špeciálne choreografie na požiadavku pre špeciálne eventy. Okrem tanečníkov sa na koncerte predstavili aj hostia, ktorý svojím predstavením pogratulovali tanečnej skupine k výročiu. Boli to THE REFLEX Gbely, Senický raper SNAKERO spolu zo speváčkou Nikolou Šiškovou a tanečná skupina DeliApes. Návštevníci koncertu boli nadmieru spokojný, nešetrili slovami chváli. „Keď ste tancovali predposledný tanec, mala som zimomriavky – úžasná choreografia“ vyjadrila sa jedna z návštevníčok.

Foto: Tomi Lipa 

„V mene celej skupiny sa chcem poďakovať za to, že si ľudia na nás našli čas a prišli nás podporiť. Verím, že sa pri príležitosti druhého výročia vidíme znova“ takto sa v mene skupiny vyjadril člen Erik Formánek.


.

BM: Festival Záhrad