VIDEO v článku! Aj napriek tomu, že tohto roku je to s  jarným počasím také všelijaké, tradičná Malacká hudobná jar je už v plnom prúde. Máme za sebou projekciu koncertu A.Bocelliho, koncert skupiny Fragile, džezový podvečer s Gábina Kolčavová Trio, ale aj hudobnú rozprávkovú nedeľu s Teatrom La Pedale.


Po Veľkonočných sviatkoch pokračujeme štvrtým koncertom, ktorý sa bude konať 7.apríla 2013 v Kultúrním domečku v Malackách. Od  17.00 hod nás čaká vystúpenie klasického gitarového kvarteta guitArtistas. Toto kvarteto predvádza svojmu publiku výnimočnú virtuozitu a vášeň pre hudbu. Mimoriadne nástroje – oktáva a basová gitara, rovnako ako dve koncertné gitary – im umožňujú široký repertoár, od klasických orchestrálnych diel a opier , cez jazzové štandardy až po popové piesne. Štyri mladé dámy dokážu vykúzliť stále nové a nové zvuky a zafarbenia, a ich koncerty dokážu byť stále plné prekvapení. Kvarteto sa nám predstaví v zložení – koncertná gitara, oktáva gitara: Marie Cendelínová ( CZ ), koncertná gitara: Natália Filová (SK), koncertná gitara: Eva Langöcker ( AT), basová gitara: Andrea Wild (AT). Slovenskou a zároveň aj najmladšou gitaristkou je rodáčka z Malaciek Natália Filová.
Preto srdečne pozývame všetkých milovníkov dobrej hudby na koncert, kde si aj túto talentovanú malackú hudobníčku budete môcť vypočuť.

[vsw id=”NYsps99OY_A” source=”youtube” width=”590″ height=”331″ autoplay=”no”]

A ešte malá pozvánka na ďalšie koncerty, posledný koncert Malackej hudobnej jari sa bude konať 14.apríla o 17.00 hod v Kultúrním domečku v Malackách. Predstaví sa klarinetové kvarteto Klartet , ktoré tvoria mladí klarinetisti zo Záhoria a Moravy . Mestské centrum kultúry má pre verných návštevníkov darček. Ak sa preukážete dvoma vstupenkami z akéhokoľvek koncertu Malackej hudobnej jari, máte vstup na tento koncert zdarma. Samozrejme nezabúdame ani na deti, 21.apríla o 17.00 hod sa predstaví opäť Teatro la Pedale s veselou hudobnou klauniádou Tralala bum.

Viac informácií získate na www.mckmalacky.sk alebo na tel.čísle 034 7722110.


.

3D filamenty 2023