TJ Slavoj Moravský Svätý Ján prehral v Šurovciach 2:1, Sekule doma remizovali s Radošovcami 1:1 a Kúty prehrali v Krakovanoch 3:1. Borský Svätý Jur nedokázal vyhrať v Letničí.  Závod vyhral vo Vysokej pri Morave.

Prípravka: Čáry – TJ Slavoj Moravský Sv. Ján 0:9
Keďže termín kolidoval so zápasom mladších žiakov, chlapcov bolo presne. Vysoké víťazstvo bolo zaslúžené.

Mladší žiaci: TJ Slavoj Moravský Sv. Ján – Šamorín 3:0
Dobrý výkon našich, i keď to ešte nebolo to pravé na čo chlapci majú.

Starší žiaci: TJ Slavoj Moravský Sv. Ján – Šamorín 6:1
Do polky sme viedli 4-0 a o výsldku bolo rozhodnuté. Šamorín si za predvedený výkon taký výsledok nezaslúžili.

Dorast: Bojná – TJ Slavoj Moravský Sv. Ján 1:5
Vydreté víťazstvo i dorastenci boli bez náhradníka a domáci hrajú vždy veľmi nečisto až surovo. Polčasových 1-2 sme v druhej polke ešte prikrášlili a dorast sa dostal na 1. miesto v tabuľke.
Góly za našich Kuník, Modrovič, Šimonovič, Bolf, Hladík.

Muži: Šúrovce – TJ Slavoj Moravský Sv. Ján 2:1
Domáci s Ujlakim, Bališom i Laurincom začali lepšie a vytvorili si úvodný tlak, ktorý korunovali gólom v 15. minute. Naši hrali zakríknuto, ale do dobrej príležitosti sa dostl Kothaj i Denis Bolf. Potom sme dostali gól z asi metrového ofsajdu, opäť sme mali šance, ale nepremenili sme ich. Za domácich hrozil hlavičkami po rohoch hlavne Ujlaky. Do druhého polčasu akoby nastúpilo naše iné mužstvo. Pustili sme sa do domácich,ktorí v tlaku často chybovali.Hneď v 47 minúte sa k lopte dostal Marek Emrich a nádhernou strelou do žrde vystrašil domáceho brankára.
Potom v 70. minute domáci obránca zahral v tiesni rukou a penaltu Marek premenil. Domáci boli v týchto momentoch zrelí na uterák, žiaľ šance sme nepremenili a výsledok sme neotočili.To už domácich podržali i rozhodcovia.

Zostava našich: Hajdin,Vávra, Ježek, (od 70. Min. Karáč) Kothaj,Stupavský,Vrábel, Hrica (od 60. min Filip Salay), Denis Bolf, Jaro Bolf,  Šúrek,  Emrich

Program
Prípravka v nedeľu o 10.30 hostí Šaštín
Žiaci v sobotu o 14.00 hostia Veľké Kostolany,
Dorast a muži v nedeľu o 13.30 a 16.00 hostia Krakovany

Komentáre pripravil predseda TJ Slavoj Peter Mračna.

Dorast: FC Sekule – volný los

Muži: FC Sekule – Radošovce 1:1

Podľa môjho úsudku veľmi dobrý a kvalitný zápas z oboch strán, s nešťastným koncom pre nás. Určite sme zahrali zatiaľ najlepšie v sezóne, prvý polčas sme vedúce mužstvo tabuľky nepustili absolútne k ničomu, hrali sme dobre, dali pekný gól a minimálne 2-3 ešte mohli pridať. Opäť sa od nás odklonilo šťastie v koncovke. Po zmene strán sme cca 15 minút ešte mali navrh, opäť sme mali minimálne 2 dobré šance, žiaľ, opäť bez gólového efektu. Potom sa nám zranil brankár, čo nás vyviedlo z konceptu a do hry sa konečne dostali aj hostia, ktorý hrozili najmä so štandardných situácií. Bojovali sme ako sa dalo a keď sa už pomaličky zdalo, že by sme mohli zápas dotiahnuť do úspešného konca, spravila obrana, ktorá inak hrala celý zápas veľmi dobre, fatálnu chybu, kedy pomerne ľahká lopta oboch našich stopérov preskočila a súperov útočnik sa poľahky dostal do samostatného nájazdu, ktorý premenil. Bola to prakticky jedniná súperova šanca z hry…  Obrovská škoda, snažili sme sa ešte za posledných 5 minút víťazstvo strhnúť na našu stranu, ale hostí podržal fantastický brankár.

Trošku mám ťažké srdce na rozhodcu, podľa mňa nás oklamal minimálne o jednu penaltu v náš prospech. Musíme pokračovať v nastúpenom trende, verím, že sa k nám v ďalších zápasoch prikloní aj potrebné šťastie. V nedeľu ideme do Oreského.

Zostava Sekúl: Milan Koch, Peter Kunštek, Pavol  Moro,  Martin Kubinák, Adam Trajlínek (Vladimír Hujsa), Andrej Trajlínek, Matej Ježek, Boris Markovič, Erik Húšťava, Milan Lukáček (Dávid Kleinedler), Miroslav Vávra
Na striedanie boli pripravený: Matej Hajdin, Vladimír Zaic

Komentár pripravil Andrej Trajlínek kapitán FC Sekule.

Prípravka: Kopčany – FK TJ Kúty 1:5
Góly Kútov: Teodor Šefčovič 2,  Sebastián Sekera 2, Dominik Smolinský

Starší žiaci: Kopčany – FK TJ Kúty 3:1
Gól Kútov: Denis Hačunda
V prvom polčase sme z veľkého počtu šancí využili len jednu, no súper hneď nato vyrovnal z prvého a jediného útoku v prvom polčase. Druhý polčas sme začali nátlakovo, ale bez využitia šancí. Súperovi sa podarilo skórovať takmer z každej príležitosti. V druhom polčase sa súper dostal na našu polovicu štyrikrát, no dvomi kontroverznými gólmi rozhodol zápas. Zápas bol dosť ovplyvnený zraneniami našich kľúčových hráčov (Šimon,Šimek,Polák,Hačunda).
Zostava: D.Kubovič, P.Létal, E.Kurina, A.Šimon, D.Zemánek, A.Šimek, D.Hačunda, T.Polák, M.Pelikán, M.Sálus, M.Zemánek, striedali: T.Bílek, D.Kuník, T.Balga, D.Jurkovič, D.Valachovič

Komentár pripravil trenér žiakov Vladimír  Palkovič.

Dorast: Skalica “B”  –  FK TJ Kúty – odložené

Muži: Krakovany – FK TJ Kúty 3:1
Gól Kútov:  Tomáš Dominik
Komentár pripravujeme.

Muži: Podbranč – FK TJ Kúty “B”
Nehralo sa pre nespôsobilý terén odohrá sa 7.5.2010.


Dorast: Borský Mikuláš – Borský Svätý Jur 2:4

Muži: Letničie – Borský Svätý Jur 2:1
Na zápas sme nastúpili s odhodlaním vyhrať. V prvom polčase sme boli jasne silnejším tímom. Hoci sme hneď v 7. minúte dostali gól, snažili sme sa naň odpovedať množstvom striel vyslaných na súperovú bránu. Striel na bránu bolo dosť, len nejako sa nám nedarilo rozhýbať sieť brány z vnútra brány. Až v 31. minúte trafil presne Viktor Buzay z pokutového kopu a do šatne sa odchádzalo s remízou. Po prvom polčase sme vystriedali hráčov a náš pekný výkon z prvého sa úplne vytratil. Snažili sme sa udržať aspoň remízu (veď každý bod je dobrý), lenže súper nám to prekazil, keď 90. minúte sme dostali druhý a zároveň aj porážajúci gól.
Komentár pripravila Lucia Spačková.

Muži: Vysoká pri Morave – Závod 2:3 (1:2)
Zostava: Vašek – Košický, Uhrinec, Majzún, Chvátal – Andrla (Tačár), Blecha Roman, Žák (Krajčír), Drahoš, – Šíp (Šimkovič), Giertl
Do hry nezasiahli: Babirát Roman, Duška Michal,

Domáci sa chystali potrápiť druhé mužstvo tabuľky a tak do zápasu nastúpili viacerí hráči z A-mužstva Plaveckého Štvrtka. Naše ambície sme ukázali hneď v 1. minúte, keď sa uvoľnil Andrla, na jeho center si nabehol Giertl, no jeho hlavička mierila len do rukavíc domáceho brankára. V 15. minúte sa osmelili aj domáci, keď po diere v strede našej obrany zakončoval domáci hráč nad bránu. Hneď vzápätí zaujala na druhej strane zblokovaná strela Šípa, po ktorej nasledoval rohový kop. K lopte sa postavil Roman Blecha a nikým nekrytý Žák z voleja zavesil. (0:1) V 22.minúte prišiel v šestnástke faul na prenikajúceho Šípa, no rozhodcova píštalka zostala na naše prekvapenie nemá. V 30. minúte sa skvelým zákrokom vyznamenal Vašek a päť minút neskôr hostia v ďalšej v šanci mierili len nad bránu. Z následnej strely hostia už trestali. V 38. minúte asi z 30 metrov napriahol po skvelej individuálnej akcii hráč domácich Hájek a Vašek ťahal loptu prekvapene zo sita. (1:1) S odpoveďou sme dlho nečakali. Andrlova centrovaná lopta v 40. minúte vypadla domácemu brankárovi z rukavíc a Giertl sa z blízka nemýlil. (1:2) Hostia mali hneď šancu na vyrovnanie, no minútu po našom strelenom góle sa blysol fantastickým zákrokom Vašek. Do kabín sa teda išlo za stavu 1:2.

V druhom polčase sa hral tak ako v prvom rýchly a bojovný futbal. Nebola núdza o tvrdé súboje a pekné akcie. Šanca na zmenu skóre prišla v 62. minúte, keď sa nepresadil Šíp a Giertlova slabá dorážka nebola veľkým nebezpečím pre brankára domácich. V 68. minúte si vybrali slabú chvíľku rozhodcovia, keď nepostrehli, alebo nechceli postrehnúť, jasnú malú domov domáceho obrancu. Minútu na to sme sa dostali do prečíslenia, no Giertl úplne zbytočne strielal sám len nad. V 73. minúte nás zamrazilo pri strete Uhrinca so Šípom, no obaja sa po krátkom ošetrení vrátili naspäť na ihrisko. V 82. minúte mohol rozhodnúť zápas Šíp, no jeho sólo vychytal domáci brankár. V tomto prípade bola kľučka asi zbytočná…Nedáš – dostaneš sa potvrdilo hneď vzápätí. V 83. minúte hostia vyrovnali krásnou ďalekonosnou strelou – opäť Hájek. (2:2) Svoje zlyhanie mohol Šíp napraviť v 87.minúte, keď išiel opäť sám na domáceho brankára, no pre neho netradične opäť zaváhal, keď jeho oblúčik skončil len nad bránou. Spravodlivosti zadosť učinil striedajúci Krajčír, ktorý sa v 89.minúte predral medzi domácich zadákov a chladnokrvne zavesil. (2:3) Hostia sa už k odpovedi nedostali a tak sme si zaslúžene odviezli od súpera všetky 3 body.

Treba vyzdvihnúť solídnu hru obrany podporovanú bojovnými výkonmi Romana Blechu, Drahoša, Uhrinca či Chvátala. Ďalej dobrý výkon brankára Vašeka. Aj keď prvý gól sa zrejme chytať dal, no ďalšími perfektnými zákrokmi podržal mužstvo. Pohotové zakončenia Žáka a Giertla a najmä víťazný gól Krajčíra.

Komentár pripravil Jaroslav Prachár.

Pridaj komentár

.
Toto je čítané

Seničania podpisujú petíciu proti prevádzke na spracovanie plastového odpadu

Petíciu proti podnikateľskému zámeru spoločnosti SETECO, s. r. o. vybudovať v Senici…

BM: Ustekana sobota