AKTUALIZOVANÉ: Okolnosti, za akých došlo dnes v ranných hodinách k dvom dopravným nehodám na diaľnici D2 už vyšetruje polícia.

Foto: Lenka Červenková
Foto: Lenka Červenková

Krátko po 6:30h prisšlo na 45 km diaľnice D2 v smere do Bratislavy k zrážke osobného motorového vozidla zn. Renault Espace a nákladného motorového vozidla zn. Mercedes, idúcich v tom čase v tom istom jazdnom pruhu. “Zrážkou nákladného motorového vozidla a vozidla Mercedes Espace utrpeli dve osoby nachádzajúce sa v ňom zranenia, s ktorými boli prevezené do jednej z bratislavských nemocníc.” informoval Záhorí.sk policajný hovorca Michal Szeiff.

Foto: Lenka Červenková
Foto: Lenka Červenková

Pri nehode prišlo k prevráteniu nákladného motorového vozidla a jeho nárazu do stredových betónových zvodidiel. Svedok dopravnej nehody – 24-ročný muž ktorý v tom čase uvedeným úsekom prechádzal so svojím vozidlom, zastavil za prevráteným nákladným vozidlom a rozhodol sa poskytnúť jeho vodičovi pomoc. Počas poskytovania pomoci ho zrazilo osobné motorové vozidla zn. BMW, idúceho vo vedľajšom jazdnom pruhu.

“Vodič vozidla BMW zrážke s  24-ročným mužom zabrániť už pre krátku vzdialenosť nedokázal. Zrážkou utrpel 24-ročný muž zranenia, ktorým na mieste podľahol.” dodal pre Záhorí.sk policajný hovorca Michal Szeiff.

 

 

Foto: Odťahová služba SosteamFoto: Odťahová služba Sosteam

V uvedenom úseku diaľnice D2 bola na nevyhnutne potrebný čas v smere oboch smeroch obmedzená, a usmerňovaná príslušníkmi PZ. Odklon premávky bol vedený cez D4 na cestu I/2. Na mieste zasahovalo 15 hasičov z Malaciek a Bratislavy.

V čase o 11:27 hod sa podarilo následky dopravnej nehody odstrániť a tým došlo k jej sprejazdneniu. Ďalšie okolnosti tejto dopravnej nehody sú predmetom v súčasnosti prebiehajúceho vyšetrovania.

Foto: Marek Markovič
Foto: Marek Markovič

Premávka je v uvedenom úseku usmerňovaná príslušníkmi dopravnej Polície.

POZOR diaľnica D2 je v smere do Bratislavy pre tragickú dopravnú nehodu uzatvorená už od vjazdu v Malackách. Pripravujeme podrobnosti. Foto: Tomáš Bolf

Posted by Záhorí.sk – správy z vašej ulice on 27. január 2016


.

BM: Festival Záhrad