Na počiatku bolo slovo. Zo slova prianie sa stalo. Z lásky k slovu zrodila sa láska k prianiu. A tak si ľudia začali priať. „Láska plodí dobroty. Dobro ja – dobro ty.” Povedal raz známy básničkár Šimon Ondruš. Hovorí sa, že najkrajšie sviatky v roku nie sú len o  výzdobe a vianočných želaniach… No čo ak sa tie priania splnia?

 

 

Príbeh Vianoc by mal mať dušu, mal by byť jedinečný. Ktorý je ten váš? Keď vianočné dekorácie rozosievajú čaro a mágiu, cítime sa ako v rozprávke… V Bratislave je jedno obchodné centrum, ktorému sa to dokonale podarilo. Hlavnú úlohu tu hrá svetelné divadlo v podobe miliónov lediek, lustre, prskavky a sviečky, tiež netradičný vianočný stromček a lesné zvieratká najrôznejších druhov.

 

 

Vraj vám ešte chýbajú nejaké darčeky alebo rozmýšľate nad novou výzdobou? Poradíme vám, preneste sa do detstva. Inšpirujte sa obľúbenou rozprávkou! Môže to byť hoc aj sova z príbehov o Harry Potterovi alebo biely králik z rozprávky Alica v krajine zázrakov. Nájdite spôsob, ako vyvolať emóciu a prekvapenie.

 

 

Aké by to boli Vianoce bez želaní? Na námestí pri veľkom vianočnom stromčeku v Bory Mall už čakajú vianoční poštári – sovy, aby odniesli vaše želania do veľkého sovieho hniezda. Venujte ich sebe alebo tomu, na kom vám veľmi záleží. Že už ste veľkí a neveríte na splnené priania? Spoľahnite sa na zázrak Vianoc… Okrem toho počas adventných dní na naše ratolesti čaká aj veľa tvorivej zábavy.

 

Daj si pozor, čo si želáš. Môže sa to splniť v Bory Mall.

 

 

 

[inpost_galleria thumb_width=”230″ thumb_height=”230″ post_id=”43092″ thumb_margin_left=”3″ thumb_margin_bottom=”0″ thumb_border_radius=”2″ thumb_shadow=”0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.2)” id=”” random=”0″ group=”0″ border=”” show_in_popup=”0″ album_cover=”” album_cover_width=”200″ album_cover_height=”200″ popup_width=”800″ popup_max_height=”600″ popup_title=”Gallery” type=”yoxview” sc_id=”sc1513681039999″]

.

BM: Festival Záhrad