Basketbalisti MŠK BO Holíč v II. lige Západ sa predstavili pred domácim publikom takmer po troch mesiacoch, keď na domácej palubovke privítali súpera zo Slovenského Ríma (Trnavy).

Úvod zápasu patril Holíčanom, keď dobrou obranou a premieňaním svojich streleckých príležitostí pod súperovým košom si vytvorili sedemnásť bodový náskok po úvodnej štvrtine. V druhej štvrtine domáci basketbalisti poľavili v koncentrácii, čo pomohlo Trnavčanom sa dostať do hry, čoho výsledkom bolo víťazstvo v druhej štvrtine o jeden bod. V druhom polčase diktovali tempo hry domáci basketbalisti a tak bolo jedinou otázkou, kde sa zastaví konečné skóre a či sa podarí prelomiť magickú sto bodovú hranicu.

Dobrým kolektívnym výkonom všetkých basketbalistov Holíča potešili asi šesťdesiatku prítomných divákov vysokým víťazstvom a predvedenou hrou predovšetkým v druhom polčase. Ďakujem Mestu Holíč, všetkým sponzorom, mediálnym partnerom a fanúšikom za podporu.

MŠK BO Holíč – MBK AŠK Slávia Trnava 104:54 (48:32)
Zostava a body Holíča: Snopko 15, O Marenčík, Hnusek, Barančík 2, Kubinec 16, Masaryk, Došek 5, Surový 4, Málek 6, Pukančík 23, Mlynek 23, Kovárik 10.
Tréner: Ľ Marenčík


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

BM: Ustekana sobota