Mestské noviny Skalický Press po dlhých rokoch nahrádza nové periodikum, štvrťročník Skalica – magazín o našom meste. Informuje o tom mesto Skalica na svojom webe.

foto Skalica.sk

“K tejto zmene sme pristúpili, aby sme mohli rozšíriť a skvalitniť ponúkaný obsah,” informovala radnica. Na 44 stranách má byť okrem spravodajstva priestor venovaný aj aktuálnym témam a publicistike. V historicky prvom čísle magazínu si Skaličania môžu prečítať napr. o chystanom projekte Smart City, zoznámiť sa s novinkami zo skalickej nemocnice a nahliadnuť do činnosti mestských organizácií a škôl.

Nechýba ani špeciál o skalickom volejbale či životný príbeh sestry Antona Srholca. “Magazín dostal novú grafickú podobu i pevnejšiu obálku s vnútrom. Rovnako ako Skalický Press bude pre čitateľov zadarmo. Vychádza však v limitovanom náklade 1100 ks, preto nebude distribuovaný do schránok, ale bude dostupný na viacerých miestach, vrátane Mestského úradu a TIK Skalica,” dodáva radnica. Skaličania určite uvítajú, že magazín bude dostupný aj elektronicky na webstránke mesta.

Logo a obálku magazínu vytvorila Hana Špírková, o grafickú prípravu a tlač sa postarali Západoslovenské tlačiarne Skalica.


.
Toto je čítané

Mučeník komunistického režimu Ján Havlík bude blahorečený v Šaštíne

Konferencia biskupov Slovenska nedávno oznámila, že slávnosť blahorečenia Božieho služobníka Jána Havlíka…

BM Salon EV