Tento rok by seničania Martin Filip a Vierka Šusteková zo známeho divadla pre deti Fifo a Vierka radi vydali novú detskú knižku Stratená zima. Keďže náklady na vydanie knihy sú vysoké, rozhodli sa ísť formou crowdfundingovej kampane na donio.sk.

Pred objednaním knihy alebo kúpou rôznych odmien im pomôžete financovať vydanie tejto knižky. Knižka bude obsahovať krásne farebné originálne ilustrácie od autorky Ivany Vargončíkovej. Kniha je námetom z ich úspešného predstavenia s rovnomenným názvom. Je to originálny príbeh, ktorí napísali obaja autori divadla a má už aj verziu audio knihy s pesničkami na CD.

Pálfyovci Knihy.Zahori

Podporiť vydanie tejto knihy môžte na cez Donio ↵

O Stratenej zime

Vierka vždy vnáša do svojej hudby a textov nielen kus svojho srdca, ale i štipku humoru jej vlastnou. Tradičné vianočné námety podporujú celé predstavenie a tým sa rozžiarila i celá atmosféra rozprávky. Výrazné, krásne veľké bábky sú z dielne Kristíny Hroznovej a zastávajú postavy rozprávkových priateľov. Vždy očaria každého diváka, či už veľkého alebo toho malého.

Dej sa odohráva v zimnom období, kde miesto zimy prišlo opäť leto a vďaka Martinovi je scenár nielen zaujímavý, ale i poučný . Obaja autori dbajú vo svojich originálnych príbehoch najmä na priateľstvo a nezištnú pomoc iným. Snažia sa tak vniesť lásku, priateľstvo a všetko, čo je krásne do svojich každodenných životov a vrátiť tak porozumenie do medziľudských vzťahov.


.
Toto je čítané

Polícia vyšetruje príčiny vážnej nehody medzi Unínom a Radimovom

Dopravní policajti v piatok (3.5.), v skorých ranných hodinách, riešili dopravnú nehodu…

3D filamenty 2023