Posledný júlový víkend sa bude v Šaštíne niesť v športovom duchu. Už po 22. krát sa bude konať tradičný beach volejbalový turnaj, ktorý privíta všetkých športových nadšencov v rekreačnej oblasti Gazárka.

Turnaj sa uskutoční počas dvoch dní. V sobotu 27. júla budú súťažiť kategórie žien a mužov. V nedeľu príde na rad kategória mix, kde sa predstaví kombinácia mužov a žien v jednom tíme.

Hrá sa na ihriskách v rekreačnej oblasti Gazárka, pri jazerách číslo 5. Prostredie ponúka ideálne podmienky na športové zápolenie aj oddych pri vode.

Registrácia prebieha online pomocou QR kódu. Maximálny počet dvojíc je však obmedzený na 20 pre každú kategóriu. Uzávierka online registrácie je 22. júla.

Prezentácia dvojíc bude prebiehať priamo na ihrisku v deň turnaja od 8:00 do 8:45 hod. Okrem napínavých športových zážitkov bude pre všetkých účastníkov pripravené aj občerstvenie a pohodová hudba, ktorá dotvorí príjemnú atmosféru celého podujatia. Či už prídete súťažiť, alebo len podporiť svojich favoritov, určite si užijete skvelý deň plný energie a zábavy.

Nezabudnite, beach volejbal na Gazárke je nielen o súťažení, ale aj o stretnutiach s priateľmi a vytváraní nových zážitkov.


.