Aj tento rok ponúka Malacké Kultúrne Leto pestrý a vyvážený program, ktorý je pripravený pre malých i veľkých, priaznivcov hudby, tanca, divadla, literatúry, výtvarného umenia, filmu, ale aj histórie, astronómie či poľovníctva.

ilustračné foto FB Mestské centrum kultúry Malacky

Najväčším podujatím bude Otváračka, úvodné podvečerné podujatie na novom Námestí u Severínka. Utorky budú patriť výtvarným workshopom a podujatiam zameraným na históriu (potulky, prednášky). Stredy sú vyhradené pre cyklus literárna kuchyňa a večerné premietanie pod hviezdami. Vo štvrtok budú dopoludnia so spoločenskými hrami a večerné tančiarne u Severínka.

Trnavské rádio Tak akorát 2024

Koncerty sú naplánované väčšinou na piatok alebo sobotu. Na nedeľné popoludnia sú pripravené divadelné predstavenia pre deti. Celoslovenským unikátom bude Večer planét, počas ktorého si popri pozorovaní nočnej oblohy môžete zblízka pozrieť modely Slnka, Mesiaca a planét slnečnej sústavy. V galérii na Záhoráckej ulici bude otvorená výstava OZ Medzi hranicou a hrádzou: Fragmenty.

MCK Malacky vás srdečne pozýva a teší sa na stretnutie s vami.

Podujatia kultúrneho leta, ktorých dejiskom bude prevažne Námestie u Severínka a pálffyovský kaštieľ, zabezpečuje Mestské centrum kultúry Malacky.

Viac info na www.mckmalacky.sk.


.
Toto je čítané

V Jablonici začína multižánrový festival Hradby Samoty

Umelci zameraní na hudbu, výtvarné umenie, videoart či ďalšie druhy umenia sa…

20 rokov