Kožená bunda je už roky nevyhnutnou súčasťou šatníka každej ženy. Jej čaro spočíva predovšetkým v jej univerzálnosti. Tento kúsok oblečenia z vás urobí ženu, akou chcete byť. V tomto článku sa budeme venovať tomu, ako nosiť koženú bundu v dennom aj večernom outfite. Okrem toho sa budeme venovať tomu, ako sa o koženú bundu starať a aké doplnky k nej nosiť.

foto freepik.com

Ako nosiť koženú bundu v dennom oblečení

Kožená bunda je vynikajúci kúsok, ktorý dokáže dodať šmrnc a jedinečný štýl každému outfitu. Ak chcete koženú bundu zaradiť do svojho denného šatníka, môžete vyskúšať niekoľko kombinácií a vybrať si tú, ktorá sa vám páči najviac.

Na ležérny vzhľad ju jednoducho skombinujte s džínsami a tričkom. Vytvoríte tak jednoduchú, ale štýlovú kombináciu, ku ktorej môžete pristupovať akokoľvek chcete. Ak hľadáte niečo pohodlné, hoďte naň dámsku mikinu Givenchy, koženú bundu, ruksak, tenisky a môžete vyraziť. Ideálna kombinácia do kancelárie alebo na popoludňajšiu prechádzku s kávou v ruke. Ak chcete niečo trochu iné, skúste vymeniť mikinu za rolákový sveter a zoberte si kabelku.

Ďalšou možnosťou sú odvážne farebné kombinácie iných kúskov oblečenia s koženou bundou, ktoré môžu zvýrazniť jednoduchosť outfitu pri zachovaní elegancie. Na druhej strane, ak chcete koženú bundu postaviť do centra pozornosti, môžete ju doplniť ležérnymi kúskami, aby sa stala stredobodom vášho outfitu. S koženou bundou môžete experimentovať a vytvoriť si tak vlastný osobitý štýl.

Ako nosiť koženú bundu vo večernom oblečení

Kožená bunda sa často spája s ležérnym štýlom, ale dá sa elegantne zakomponovať aj do večerného outfitu. Na večerný vzhľad môžete koženú bundu skombinovať s formálnejšími kúskami, ako sú nohavice s vysokým pásom alebo midi sukňa. Túto kombináciu môžete doplniť vysokými podpätkami a kvalitnými doplnkami, ako sú náušnice alebo kabelka. Koženú bundu môžete veľmi dobre skombinovať aj s malými čiernymi šatami, ktoré by mala mať každá žena. S koženou bundou môžete vytvoriť veľmi rôzne kombinácie oblečenia na večerné udalosti.

Aké doplnky si vybrať ku koženej bunde

Ako sme už spomenuli, kožená bunda je jedným z univerzálnych kúskov dámskeho značkového oblečenia, ktoré možno kombinovať s rôznymi doplnkami. Ak chcete, aby váš outfit bol jednoduchý, môžete ju skombinovať s minimalistickými doplnkami, ako sú jednoduché náušnice, náramok alebo prsteň. Ak sa cítite odvážne a máte koženú bundu v tmavšej farbe, môžete ju doplniť kabelkou vo svetlejšej, žiarivejšej farbe, ktorá zvýrazní celkovú kombináciu.

Na druhej strane, ak už máte bundu s extravagantnejšími prvkami, ako sú kovové cvočky alebo iné ozdoby, je lepšie zvoliť skôr jednoduchšie doplnky a zbytočne neodvádzať pozornosť od bundy. Ak chcete byť trochu odvážnejší a dodať svojmu outfitu trochu smelosti, môžete koženú bundu skombinovať s koženými topánkami alebo kabelkou, ktoré budú pekne ladiť s kožou bundy. Topánky a tenisky, ktoré sa hodia ku koženej bunde, nájdete tu: https://www.10k.sk/damske-topanky/


.