My caffé kultúrne centrum Moravský Svätý Ján a AVON pozývajú všetkých na Babský deň, ktorý sa uskutoční už túto nedeľu 23. mája od 14 hodiny v priestoroch my caffé – kultúrneho centra pod Kultúrnym domom v Moravskom Svatom Jáne.

Pripravený je krst románu LEN LÁSKA POZNÁ ODPOVEĎ od autorky Kristíny Mišovičovej. Štúdio krásy KARIN A OLEG DINUŠOVCI vás skrášlia kozmetikou AVON, ďalej je pre vás pripravená ukážka pedikúry, manikúry a nechtového designu.

Nezabudnite Babský Deň je už túto nedeľu 23. mája od 14 hodiny v priestoroch my caffé – kultúrneho centra pod Kultúrnym domom v Moravskom Svatom Jáne.

Tešíme sa na vás!

Román Kristíny Mišovičovej: LEN LÁSKA POZNÁ ODPOVEĎ
Pomsta býva sladká… Ale je tomu vždy tak? Xénia odmalička vyrastala v tieni svojej staršej, krajšej a úspešnejšej sestry. Keď si nájde dobre platenú prácu v hoteli Mountain Valley, konečne sa môže vymaniť z područia rodičov, ktorí ju vždy podceňovali. Tu, v hoteli, stretáva i lásku svojho života, Alexandra. No práve vo chvíli, keď sa zdá, že už nič nemôže byť krajšie, život jej uštedrí tvrdú ranu. Muž, ktorému bezvýhradne dôverovala a ktorého nadovšetko milovala, čaká dieťa s inou ženou. Navyše so ženou, s ktorou Xéniu spája čosi oveľa viac… Ich zrada jej načisto zlomí srdce. Odrazu akoby všetky jej city odumreli a jej vnútro sa premení na kus ľadu. Vtedy zisťuje, aká sladká môže byť pomsta a aké nečakané uspokojenie a zadosťučinenie so sebou prináša. Tento pocit však netrvá dlho. Karta osudu sa obráti a ona pochopí, že jej následky sú niekedy oveľa bolestivejšie…

my caffé – kultúrne centrum Moravský Svätý Ján
Prvá čisto nefajčiarska kaviareň na Záhorí ponúka originálne spojenie nefajčiarskej kaviarne a kultúrnych aktivít. Pripravujeme pre vás pravidelne zaujímavé podujatia.

Art:Caffé – výstava
Fotografie autora Deli Dalibor Hajdin

Baby:Caffé
– každý utorok otvárame kaviareň pre mamičky s deťmi o 14h

Otváracie hodiny
Po, St, Št: 17:00 – 22:00
Ut: 14:00 – 22:00
Pi: 17:00 – 24:00 (*02:00)
So: 16:00 – 24:00 (*02:00)
Ne: 16:00 – 22:00
*počas akcií
Pod kultúrnym domom v Moravskom Svätom Jáne
email: matej@myjany.sk
mobil: 0907 655 433


.

BM: Festival Záhrad