Športovo technická komisia Oblastného futbalového zväzu Senica zrušila majstrovské stretnutia (žiaci, dorast, dospelí) naplánované na víkend 5.- 6.júna 2010.

Dorast: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Radošovce 1:1
Tretia remíza dorastu po sebe.Chlapci však hrajú od zápasu k zápasu horšie. Verím že vo štvrtok v Holíči ukážu že futbal hrať vedia.

Muži: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Petrova Ves 2:2 (0:2)
g. Slavoja: Štefan Hrica, Jaro Bolf
Hostia prišli s úmyslom odviezť si od nás tri body. Na to pripravili i rozhodcov. Boli sme to však my kto im ponúkol v prvej polke šancu. Nedali sme ani jednu tutovku a tak hostia z brejkov trestali.V kabíne bola cez polku riadna sprcha a chlapci si povedali že výsledok otočia. V 49. minute s prehľadom skóroval Štefan Hrica, Jaro Bolf v 75.minute vyrovnal a veľa nechýbalo aby sme vyhrali.Získaný bod nám stači na definitívu v piatej lige. Hostia žiaľ asi vypadnú.

Zostava našich:
Hajdin, Kothaj, Vrábel, Stupavský,Kanský,Hrica,Emrich, Šúrek,Bolf Denis, Salay Filip, Jaro Bolf

Program
V stredu o 17.00 hrajú muži v Holíči,
Vo štvrtok o 17.00 dorast v Holíči
V nedeľu o 10.30 hostí prípravka Kúty
V nedeľu o 14.30 dorast hostí Smolinské v Kútoch
V nedeľu o 17.00 hostia muži Jacovce

Komentár pripravil Peter Mračna, predseda TJ Slavoj.

Dohrávka dorastu piatok 4.6.: Sekule – Kúty 2:0(1:0)

Foto: Kubo Matejovič

Dlho očakávaný derby zápas sa odohral za pekného počasia na ešte lepšie pripravenom ihrisku. Silu Kútov sme si uvedomovali, preto sme radšej zvolili defenzívnu hru, s ktorou sa nám podarilo derby zápas vyhrať, aj keď Kúťania boli veľkým favoritom na víťaza. Prvý polčas bol veľmi vyrovnaný, Kúťania veľmi dobre kombinovali, my sme hrozili z rýchlych protiútokov. Náš prvý gól padol po prekrásne kopnutej štandartke Paťa Kunšteka, ktorý prestrelil z 30tich metrov všetko, čo mu stálo v ceste. V druhom polčase sa Kúťania sústredili iba na útok a obrátenie skóre v ich prospech, zabúdali na obranu, ktorej sme robili veľké problémy z protiútokov. V nadstavenom čase sme pridali druhy gól, ktorý strelil Domino Bolf.

Budúci zápas hráme v nedeľu, 13. júna o 14:30 na domácom ihrisku proti TJ Brodské.
Komentár pripravil Marek Vitek.

Muži: Kúty – Holíč 2:0 (2:0)
g. Kúty: Dominik, Vávra

Muži v piatok (4.6.2010) dohrávka: Malé Leváre – Závod 1:3 (1:1)
góly Závod: Giertl 2, Drahoš
Zostava Závod: Babirát – Blecha M., Uhrinec, Košický (Andrla), Chvátal – Drahoš, Procháska Ján, Žák, Procháska Jozef (Krajčír) – Giertl, Šíp (Šimkovič)

Zápas z našej strany slabej úrovne. Ujali sme sa Giertlovým gólom. Domáci ešte do polčasu vyrovnali. Po zmene strán boli domáci lepším mužstvom. Viackrát nás podržal vynikajúcimi zákrokmi brankár Babirat.. Ku koncu zápasu dal svoj druhý gól Giertl a v poslednej minúte pridal na 3:1 hlavičkou Drahoš. V piatok sme vyhrali aj s dávkou šťastia.

Muži nedeľa (6.6.2010): Závod – Doľany 3:0
hostia nepricestovali, výsledok 3:0 – kontumačne
Tak sa v nedeľu hral aspoň priateľský zápas Závod “A – mužstvo” – Závod “Starý páni”

Takže za víkend sme zobrali 6 bodov.
Komentáre Jaroslav Prachár.

Komentáre budú doplnené.


.

BM: Ustekana sobota