Polícia  dokumentovala v pondelok (8.2.) krátko pred 12:00h vážnu dopravnú nehodu v úseku Podbranč Majeričky v časti Horná Dolina. Dopravná nehoda mladých vodičov skončila vážnymi zraneniami. 

dopravna-nehoda-podbranc

Vodič na aute Renault Master krátko pred nehodou predchádzal a pri zaraďovaní sa do svojho jazdného pruhu vpravo, prešiel na pravú krajnicu. S vozidlom vzápätí pri prejazde ľavotočivou zákrutou prešiel z nezistených príčin do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s autom Škoda Fábia.

23 ročný vodič z Trenčína, ktorý riadil auto Škoda, utrpel ťažké zranenia nôh a ramena. O rok starší vodič z okr. Senica bol po nehode jednorazovo ošetrený. ” informovala Záhorí.sk policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

dopravna-nehoda-podbranc-2

Škoda na vozidlách bola odhadnutá na približne 25000 eur. “Okolnosti dopravnej nehody vyšetruje polícia ako ublíženie na zdraví. Na mieste nehody polícia prizvala aj znalca z odboru cestná doprava. V zmysle zákona hrozí za dopravnú nehodu s ťažkým zranením trest odňatia slobody na 1 až 5 rokov.” dodala k nehode policajná hovorkyňa.

Pravdepodobne zle odhadnutá situácia pred prichádzajúcou zákrutou bola príčinou dopravnej nehody. Polícia apeluje na vodičov, aby na úkor času zbytočne neriskovali a správali sa na cestách zodpovedne.

 

PRÁVE SA STALO! Osobné auto sa v Šaštíne-Strážach zrazilo s kamiónom. Cesta je dočasne neprejazdná. Zisťujeme viac info.foto: čitateľka Hana

Posted by Záhorí.sk – správy z vašej ulice on 8. február 2016


.

BM: Festival Záhrad