Vedeli ste, že Peter Cmorík a kapela Smola a Hrušky majú HAVANAŽivot ? Presvedčte sa v nedeľu (5.6.) na letisku v Senici.

havana_zivot-utulok-senica

Peter Cmorík si poriadne užíva ! A nielen on, havanaživot majú aj kapely Smola a Hrušky, Karpatské chrbáty, Martin Jakubec a mnohí ďalší umelci…Čo sa za tým skrýva? Využíte voľnú nedeľu (5.6.) a príďte sa s celou rodinou pozrieť na letisko v Senici a havanaživot môžete mať aj vy! Na letisku v Senici sa uskutoční narodeninový benefičný koncert Útulku pre psov v Senici pod názvom- Máme HAVANAŽivot.

“Je to taká slovná hračka, ktorá však výstižne charakterizuje, že práve práve pes z útulku, je ten pravý havo na život” – vysvetľuje jeden z členov neziskovej organizácia Cerberus, ktorá psí útulok v Senici prevádzkuje už 10 rokov.

Plocha draka Knihy.Zahori

Silným magnetom pre všetkých návštevníkov bude okrem samotných psíkov aj účasť známych tvári, ktorí aj týmto spôsobom vyjadrujú svoju podporu nemým tváram bez domova. Martin Šmahel, Miriam Kalisová, Janka Hospodárová, Binďo či Janko Slezák sú zárukou profesionálneho moderovania a skvelej zábavy počas celéh programu, ktorý štartuje už od 10:00 a potrvá až do večerných hodín.

V zozname gratulantov a účinkujúcich nájdete také mená, ako už spomínaný Peter Cmorík, kapela Smola a Hrušky, skupina Katars, Walk On, aj svojrázny Martin Jakubec, či zoskupenie Karpatské chrbáty. Domácich seničanov bude reprezantovať raper Hely a Senická heligónka aj s účasťou samotného primátora Senice – Branislava Grimma.

Celé podujatie sa ponesie v rovine oslavy 10-teho výročia útulku a zároveň Dňa detí. Deti sa môžu tešiť nielen na vystúpenia psíkov, pripravený je pre ne aj nafukovací hrad, jazda na koníkoch a poníkoch, detské animácie, vyhliadkové lety, trampolína, maľovanie na tvár a ďalšie disciplíny, kde môžu ukázať svoju šikovnosť a budovať pozitívny vzťah k štvornohým priateľom. Na koncerte nebudú chýbať ani aktuálni čakatelia na nový domov. Podporiť ich prídu aj majitelia psíkov, ktorí si svojich miláčikov z útulku už adoptovali.

Sprievodné akcie pre deti:
nafukovací hrad, trampolína, vyhliadkové lety, jazda na koníkoch a poníkoch, maľovanie na tvár, športové súťaže, psie záprahy

Vstupné: dobrovoľné

O neziskovej organizácii CERBERUS
Hlavnou náplňou činnosti n.o. je starostlivosť o opustených a týraných psov. Organizácia vznikla 6.6. 2006. Samotný útulok bol otvorený 1.7. 2006 v priestoroch bývalých kasární v Senici. Útulok disponuje vnútornými (betónovými) aj vonkajšími (klietkovými) kotercami. Má samostatne umiestnenú karanténnu časť a k dispozícii je nielen priestranný trávnatý výbeh, ale aj nová časť na cvičenie psíkov. Hlavným sponzorom je Mesto Senica.


.
Toto je čítané

Senické zastupiteľstvo rokovalo o dotáciách aj úprave odpadov

Vo štvrtok (18.4.) sa konalo 10. zasadnutie Mestského zastupiteľstva (MsZ) v Senici.…

BM: Ustekana sobota