V sobotu 24. septembra Malacky privítajú niekoľko podujatí. V sobotu vrcholí divadelný festival Zejdeme sa na Hambálku, na Kláštornom námestí bude jarmok Malacká Šošovica a pre ŠH Malina na Sasinkovej ulici sa návštevníci môžu zabaviť na 2. Záhoráckom Októberfeste.

prvy-oktoberfest-malacky-2

Podujatie sa minulý rok tešilo z veľkého úspechu, prišlo okolo 6 tisíc ľudí. Na uzavretej Sasinkovej ulici bude kvôli počasiu Októberfest síce v septembri, ale zábava a dobrá nálada by tento rok opäť nemala chýbať.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Festival bude ako minulý rok organizovaný formou ľudovej zábavy. Cez deň sa postupne predstavia cimbalová muzika Galan, Malackí chlapci zo Šlágru – Bečkovi chlapci, poobede do tanca zahrajú Pollák band zo Stupavy, večer bude prekvapenie v podobe FORSAX a zábavu ukončí DJ Leo oldies párty, ktorý bude aj celú akciu moderovať. Podvečer príde Oktoberfest oficiálne otvoriť primátor mesta Malacky Juraj Říha, ktorý symbolicky narazí sud piva. Pod záštitou primátora sa aj akcia v Malackách koná.

oktoberfest-malacky-primator-juraj-riha
Pre navštevníkov bude pripravených 10 minipivovarov, okolo 50 druhov piva, veľký Irish Stan Jameson, kde sa okrem Jamesonu bude podávať aj čapovaný Guinness. Pripravených bude 2000 miest na sedenie , oproti minulému roku budu posilnené toalety a stánky s občerstvením. Pre najmenších budu k dispozícii dva skákacie hrady. V sobotu 24.9. začína Októberfest o 10 hodine ráno a zábava bude do neskorej noci.

Program Októberfestu:
10 hod. Začiatok festivalu
10 hod. Cimbalová muzika GALAN z Moravy z Podluží
12 hod. BEČKOVI CHLAPCI – koncert
15 hod. Pollák BAND – koncert
18 hod. Oficiálne zahájenie festivalu – otvorenie a narážanie sudu – primátor Malaciek J. Říha
18 30 hod. Súťaž v pití piva
19 hod. FORSAX – koncert
22 hod. DJ LEO – ľudová zábava a oldies párty
Celým podujatím Vás bude sprevádzať DJ LEO

Partneri: Mesto Malacky , EMTv, Malacky Hlas, Záhorí.sk, Jameson, Malacko , Malacky.sk


.
Toto je čítané

Futbal: Skalica vyhrala tretí zápas v rade

Futbalisti MFK Skalica zvíťazili na ihrisku MFK Zemplín Michalovce 3:1 v sobotňajšom…

BM: Ustekana sobota