Cech detských folklórnych súborov Bratislavy a okolia aj tento rok organizuje Medzinárodný festival detských folklórnych súborov Bratislava 2017. V sobotu 10.6. od 16:00 vystúpia v Centrálnom parku v Závode

Okrem vystúpenia detských folklórnych súborov v Závode, bude súbežne vystupovať ďalších 11 súborov v Senci a Malinove. Aktívne sa každoročne zapája do programov festivalu okolo 600 detí zo všetkých mestských častí Bratislavy a Bratislavského kraja. V Závode vystúpia Závodzan (Závod), FS Macejko (MA), DFS Matičiarik (BB), Raduga (RU – Moskva) a DFS Vienok (BA).

Okrem účastníkov festivalu z bratislavských detských folklórnych súborov Cech pozýva hostí – detské folklórne súbory zo zahraničia a iných regiónov Slovenska. Detský folklórny festival v Bratislave sa zaradil medzi zaujímavé programy hlavného mesta SR Bratislavy a Bratislavského kraja. Svojou radostnou atmosférou a pestrosťou, predovšetkým krojovaného sprievodu mestom, pritiahol pozornosť divákov, médií, turistov a stretol sa s nadšením a spokojnosťou účastníkov.


.
Toto je čítané

Senické zastupiteľstvo rokovalo o dotáciách aj úprave odpadov

Vo štvrtok (18.4.) sa konalo 10. zasadnutie Mestského zastupiteľstva (MsZ) v Senici.…

BM: Ustekana sobota