Titul najkrajšej hasičky na Slovensku aj v Česku si v roku 2016 odniesla krásna Alica Ondrášová z Unína. Dnes sa postavila na mólo ako finalistka 24. ročníka súťaže  MISS SLOVENSKO.

Od dnešného dňa sa všetky uchádzajú o korunku Miss Slovensko 2019 a majú na to tri mesiace. Sú medzi nimi modelky, ale aj dievčatá, ktoré s modelingom zatiaľ vôbec neprišli do kontaktu. Najmladšie finalistky budú mať v deň finále 18 rokov, najstaršie majú podľa pravidiel súťaže 24 rokov.

 

Finalistky MISS Slovensko 2019:

  1. Natália Hrušovská – Nitra
  2. Alica Ondrášová – Unín
  3. Patrícia Junasová – Jaslovské Bohunice
  4. Frederika Kurtulíková – Bratislava
  5. Barbora Korcová – Rovinka
  6. Tereza Turzová – Púchov
  7. Ivana Gromová – Prievidza
  8. Michaela Budáčová – Prievidza
  9. Ema Mészárosová – Levice
  10. Michaela Čajková – Klenovec
  11. Melissa Záteková – Banská Bystrica
  12. Terézia Jakubcová – Snina

 

 

Dvanásť finalistiek absolvovalo v uplynulých dňoch prvé spoločné sústredenie v DoubleTree by Hilton v Bratislave, v rámci ktorého sa bližšie spoznali. Užili si starostlivosť vizážistiek z GOSH Copenhagen, kaderníkov z Hair studio Jirko Blatný či spoločné fotografovanie, ktoré mal tento rok na starosti Tomáš Thurzo. V polovici februára ich čaká ďalšie sústredenie, ktoré bude zamerané na nakrúcanie profilových vizitiek i upútaviek k hlasovaniu o EVA Miss Sympatia. V marci bude finalistky hostiť rezort Gothal Liptovská Osada. V apríli finalistky Miss Slovensko 2019 čaká okrem iného séria módnych prehliadok EUROVEA FASHION FORWARD a napokon finálový večer, ktorý sa uskutoční v apríli 2019 a v priamom prenose ho odvysiela TV JOJ.

 


.