Pokiaľ ste aj vy milovníkom čokoládových dobrôt a radi si doprajete chvíľu pre seba pri voňavej šálke kávy, nenechajte si ujsť najbližší víkend v BORY MALL.

Už po 4-krát pozývame všetkých skutočných “čokoholikov” do nákupného centra BORY MALL. Počas víkendu od 23. do 24. 11. sa nákupno – zábavné centrum premení na miesto s najväčšou koncentráciou pražiarov, čokolatérov, baristov, ale aj ďalších majstrov remesla. Tešiť sa môžete na ochutnávky kávy, čokolády, čaju, horúcich i ľadových nápojov i chutných dezertov. Skrátka, nebude chýbať nič, čo by malo byť súčasťou kaviarní, čokoládovní či voňavých čajovní.

Vstúpte do čarovného sveta továrne na čokoládu! Mlsné jazýčky pošteklí vyzretá chuť horkej čokolády, mliečna príchuť detstva, ale máme pripravené zásoby aj pre chuťové bunky fajnšmekrov – ich náročné jazyky dostanú bielu. Príďte sa presvedčiť na vlastnej koži o tom, že čokoláda prospieva nielen hladnému telu, ale aj mlsnej duši.

Cez víkend sa toho v BORY MALL zomelie oveľa viac! Na svoje si prídu aj kávičkári. Čerstvo pražené kávové zrná zo všetkých kútov sveta zabojujú o miesto vo vašej domácej “kaviarni”. Espresso, lungo, cappuccino či flat white? Ktorý pomer je vašou šálkou kávy? Spoznajte svoje chute a vychutnajte si rodinný víkend plný lahodného potešenia.

Myslíme aj na milovníkov kultúry. Samozrejme, tej čajovej. Zastúpenie budú mať nielen sypané čaje z ďalekého východu, ale aj tie ovocné či bylinkové.

A nebude to iba o konzumácii. Preto sme si pre vás pripravili niekoľko zaujímavých prednášok, tvorivých workshopov a prekvapivých predstavení.

Tešíme sa na vás na ČOKO-KAFÉ víkende 23. – 24.11. 2019 v BORY MALL. Novinky o vystavovateľoch a značkách, ktoré sa na ČOKO-KAFÉ víkende objavia, ale aj o programe, ktorý nás počas týchto dní čaká budeme priebežne zverejňovať na facebookovej udalosti ČOKO-KAFÉ víkend v BORY MALL.

Program:

  • súťaž baristov v Latte Art “O kráľa západu” – kreslenie mliečnou penou do espressa
  • Prednáška – Zaujímavosti o káve, čaji a čokoláde z výživového hľadiska v podaní Petry Kopeckej z portálu Komplexná Výživa
  • Prednáška – Kakao ako posvätná plodina starých Mayov a Aztékov – tajuplná história, nálezy a podložené teórie, či mytológia kakaa ako božieho nápoja a rastliny určenej len pre elitu a vyvolených
  • Workshop – Ako na domácu prípravu kávy nám poradí Starbucks
  • Kuchár Pepe, ktorého návštevníci možno poznajú aj z TV Paprika, nám na pódiu pripraví jednu zo svojich dobrôt
  • Ukážky praženia kávy

.

BM: Ustekana sobota