V Stupave jazdil napriek zákazu. Vnikli do domu v obci Vysoká pri Morave a odcudzili 250€. V obchode ukradol fľašu alkoholu.

Jazdil napriek zákazu
Policajná hliadka dňa 03.02.2011 v čase o 08.00 h na Hlavnej ulici v Stupave zastavila a kontrolovala 31-ročného vodiča motorové vozidlo zn. Škoda 120L. Bolo zistené, že tento má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá. Teraz čelí obvineniu z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. V prípade dokázania viny pred súdom mu hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.

Mladíci sa chceli obohatiť
Štyria mladíci (18,19,21,22) vo večerných hodinách dňa 04.02.2011 neoprávnene vošli do rodinného domu na Staničnej ulici v obci Vysoká pri Morave. Z domu odcudzili finančnú hotovosť vo výške 250 eur. Vyrušil ich majiteľ domu, ktorého napadli a následne utiekli. Policajtom sa ich podarilo v krátkej dobe vypátrať. Boli obvinení z prečinu krádeže a prečinu porušovania domovej slobody.

Za fľašu alkoholu do basy
26-ročný muž zo Zohoru čelí obvineniu z prečinu krádeže. Dňa 07.02.2011 v čase o 11.15h v obchodnom dome na Brnianskej ulici v Malackách zobral fľašu tvrdého alkoholu v hodnote 13,89 eur, s ktorou prešiel cez pokladňu bez zaplatenia. Za posledný rok bol už za obdobný čin postihnutý pokutou. Po obvinení a vykonaných procesných úkonoch putoval do policajnej cely.

Mladí násilníci
Zo zločinu lúpeže policajti obvinili 2 Malačanov (22, 17). V skorých raňajších hodinách dňa 09.02.2011 pred bytovým domom na Záhoráckej ulici v Malackách napadli 54-ročného muža. Počas bitky mu odcudzili peňaženku. Mužovi spôsobili zranenia s dobou liečenia do 7 dní. V prípade dokázania viny pred súdom im hrozí trest odňatia slobody na tri roky až osem rokov. U mladistvého páchateľa sa trest znižuje na polovicu.

Zuzana Mišovičová


.
Toto je čítané

V Senici vyhodnotili 39. ročník výtvarnej súťaže Vesmír očami detí

Vo štvrtok (18.4.) sa v priestoroch Záhorského osvetového strediska v Senici konalo…

BM: Ustekana sobota