Prinášame Vám stručný prehľad prípravných zápasov za posledné dni.

A – mužstvo
TJ Záhorská Ves – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 0:5
góly J. Bolf, D. Bolf, M. Emrich, M. Šúrek, T. Mračna
Hralo sa 12.2.2011 (sobota) v Jakubove. Našim hráčom nechýbalo nič len silnejší súper. Pekné kombinácie striedali často individuálne akcie, ktoré neboli premenené. Aj napriek tomu muži zahrali pekný zápas.

TJ Brodské – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 4:3 (1:3)
góly J. Stupavský, J. Bolf, M. Emrich
Hralo sa 15.2.2011 (utorok). Na miestami zľadovatelej ploche sa hralo síce ťažko ale po prespanom úvode sa naši muži dostali do hernej pohody. Škoda druhého polčasu, kedy všetky prihrávky smerovali na súperove kopačky a parádičky aké si naši muži chceli dovoľovať súper zľahka premieňal. Z našej strany zápas zle odohratý, aj keď niektorí jednotlivci podali nádherný výkon.

TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Smolinské 7:1 (3:1)
Hralo sa 20.2. 2011 (nedeľa). Góly TJ Slavoj: J. Bolf, D. Bolf, M. Vrábel, M. Šúrek, T. Sallay (2), M. Emrich.

Starší žiaci
TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Iskra Holíč 4:0 (1:0)
góly O. Nemec 2, M. Palkovič, D. Baďura
Hralo sa 13.2.2011 (nedeľa) na umelej tráve v Brezovej pod Bradlom. Hostia sa v úvode snažili znepríjemniť hru rýchlymi kontrami, avšak naši chlapci peknou kombinačnou hrou ukľudnili a prevzali taktovku. V druhom polčase nepripustili súpera k hre a zvýšili na konečných 4:0.

FK Skalica – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 2:3 (2 :1)
góly M. Kovács, O. Nemec, J. Chvátal,
Hralo sa 15.2.2011 (utorok) na umelej tráve v Skalici. Hostia našich chlapcov hneď v úvode prekvapili a prevetrali našu bránu dva krát. Možno aj to bol signál k zvýšeniu hernej aktivity a preto v druhom hracom čase naši chlapci doslova nedali loptu súperovi. Veľmi potešil fakt, že aj za stavu 0:2 vedeli zápas otočiť v svoj prospech proti vôli divákov a domácej pôde. Pekný zápas najmä zo strany nášho mužstva.

Mladší žiaci
FK Skalica – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 5:0 (1:0)
Hralo sa 15.2.2011 (utorok) na umelej tráve v Skalici. Hostia našich chlapcov nešetrili a aj keď v úvode nevedeli premeniť žiadnu šancu, v druhej polovice hry si nás vychutnali. Chlapci musia viac počúvať trénerov.

Vážení rodičia ak chcete aby Vaše dieťa malo vyplnený čas a nesedelo pri PC prihláste ho do futbalového mužstva TJ Slavoj Moravský Svätý Ján :
PRIJÍMAME CHLAPCOV A DIEVČATÁ DO PRÍPRAVKY VO VEKU OD 6 DO 10 ROKOV
Prihlásiť sa môžu na futbalovom štadióne TJ Slavoj Moravský Svätý Ján, alebo kedykoľvek na tel. 0905 904 776 (R. Benkovič)

Michal Bordiga


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci body z Topoľčian nepriviezli

Záhoráci dokázali zmazať sedemgólové manko v Topoľčanoch, ale nezvládli záver zápasu a nakoniec body…

BM: Ustekana sobota