Po minulotýždňovom prepadáku, kedy Nafta ako jediné mužstvo v súťaži nedokázala vyhrať s Marcelovou, prišiel ďalší nezdar, dokonca na vlastnom trávniku. V jesennej derniére sa so svojimi vernými fanúšikmi lúčili remízou s Kozárovcami a zimovať tak budú v spodnej polovici tabuľky na 11. mieste.

Foto zo zápasu Sobotište – Cerová. V súboji o loptu domáci Čerderle s Královičom (vľavo).

Krajské súťaže
ZsFZ 4. liga 15. kolo

Nafta Gbely – Kozárovce 1:1 (1:1), 43. D. Nemec – 31. D. Drienovský (11), r. Šinka, Uhrín, Szalai. ŽK 2:1 (Ligás, Mička – Ďurina).

Gbely: P. Ravas – Rosa, Neoveský, Rehák, Žáček, Mička, L. Ravas, Bartal, Pribyla, Nemec, Mráz (str. Ligás, Lánik), tréner Adam Ambra.

Futbalisti Nafty Gbely nezažívajú v závere jesennej časti dobré obdobie. Po minulotýždňovom zaváhaní v Marcelovej, nedokázali vyhrať ani v súboji tabuľkových susedov doma s Kozárovcami a nevyužili šancu preskočiť svojho súpera v tabuľke. Po polhodine hry dokonca prehrávali, keď po zákroku brankára Petra Ravasa dostali hostia šancu zahrávať pokutový kop a Drienovský sa z bieleho bodu nemýlil – 0:1. Snahu o vyrovnanie korunovali domáci až v závere prvého polčasu, keď sa v 43. min. presadil domáci kanonier Dominik Nemec, ktorý zrovnal stav na 1:1. Po prestávke Gbely márne dobíjali bránu súpera. Ich obrana stála na pevných nohách. Viaceré sľubné príležitosti ostali nevyužité, najväčšie mal Nemec. Skóre sa už nezmenilo a tak si mužstvá body podelili. Na Záhorákov zrejme bude čakať náročná zimná príprava.

 

Ďalšie zápasy: Lehota – Marcelová 14:0, Boleráz – Led. Rovne 1:5, J. Bohunice – FC Nitra 2:0, Kolárovo – FC ViOn B 3:2, Levice – Imeľ 1:2, Gabčíkovo – Hurbanovo 2:0, Trebatice – Pata 3:1.

Dohrávka: Kolárovo – Led. Rovne 17.11.

Trnavské rádio Tak akorát 2024

Majstrovstvá ObFZ Senica
ObFZ Senica MO 7. liga 17. kolo
Ani jedno domáce mužstvo sa nelúčilo víťazstvom

Pre domáce mužstvá bolo posledné jesenné kolo doslova čiernym víkendom, keď ani jedno z nich nedokázalo vyhrať. Zápasom kola bol súboj tretieho s druhým v Sobotišti o 2. miesto za jesenným majstrom, ktorý nakoniec víťaza nemal. Hustá hmla sťažovala podmienky skôr divákom ako hráčom. Dubovce, už istý jesenný majster, bez problémov vyhrali v Jánoch a navýšili svoj náskok na čele tabuľky na 6 bodov. Konečne na domácom trávniku zabodovali aj Močidľany, aj keď iba remizovali so Štefanovom. Už aj to je však čiastočný úspech, veď doteraz všetky zápasy doma prehrali.

 

Sobotište – Cerová 2:2 (1:0), 1. M. Kadlečík, 56. T. Čederle – 66. M. Pipa, 72. D. Badáň, r. Štora, Hušek, Pollák.

Foto zo zápasu Sobotište – Cerová. V súboji o loptu domáci Včelka so Švejdom (č. 5).

Časomiera nestačila z hracej doby odkrojiť ani úvodných 60 sekúnd a domáci sa už tešili z gólu Miša Kadlečíka – 1:0. Hosťom trvalo takmer 30 minút, než sa z gólu spamätali, no potom riadne zamestnávali obranu domácich. Strelu Noska vyrazil Pullmann s námahou na roh, z neho nebezpečne hlavičkoval Herceg a ani následná strela Královiča v sieti neskončila. V 34. min. Badáň poslal do brejku Královiča, po jeho strele bol opäť len roh a Mikuš v poslednej chvíli zachránil pred Ilčíkom. Až v závere polčasu pohrozili aj domáci. Miro Tomeček neuspel sám pred Václavkom, z trestného kopu ho neprekonal Nečas a vzápätí Nečasovo zaváhanie nevyužil A. Roman. Po prestávke v 56. min. unikajúceho Hechta fauloval Pipa a Tomáš Čederle z penalty aj so šťastím prekonal druhého brankára hostí Uhrínka – 2:0.  V 66. min. súboj kapitánov priniesol kontaktný gól hostí. Domáci M. Tomeček oslobodzujúcim odkopom trafil Martina Pipu a od neho sa lopta nešťastne (pre domácich) odrazila za chrbát Pullmana – 2:1. O šesť minút unikajúceho Královiča fauloval Čederle, penaltu dostali k dispozícii aj hostia, z ktorej vyrovnal Denis Badáň na 2:2. Hostia sa so stavom uspokojili a mohli na to doplatiť, no dvakrát úspešne zachraňoval Uhrínek. V nadstavenom čase zahrávali domáci 4 štandardné situácie, najnebezpečnejšia bola Včelkova, našťastie (pre hostí) sa už skóre nemenilo.

 

Mor. Sv. Ján – Dubovce 1:5 (1:2), 36. E. Zajíc – 27., 80. R. Drgon, 45. Fr. Vanek, 54. O. Rybnikár, 79. F. Matúš, r. Vlk, Lapoš, Blaha.

Favoritom bol líder tabuľky, ktorý sa aj ujal vedenia v 27. min. gólom svojho kanoniera Rada Drgona – 0:1. Vynútené striedanie prinieslo domácim napokon úspech, keď v 35. min. prišiel na ihrisko Erik Zajíc a už o minútu vyrovnal na 1:1. Do kabín však išli spokojnejší hostia, keď súčasne so záverečným hvizom ich poslal opäť do vedenia Fredy Vanek – 1:2. Keď v 54. min. pridal poistný gól na 1:3 Ondrej Rybnikár, hostia sa upokojili a v závere snahu Jáňanov o zvrat v zápase ešte dvakrát potrestali gólom. Úspešnými strelcami boli Fero Matúš a Drgon, ktorý skóre zápasu otváral a aj uzatváral – 1:5.

 

Radošovce – Oreské 0:0, r. Kahúň, Babic, Dzindzík.

Chvojničanu sa bezgólová remíza akosi zapáčila, veď rovnaký výsledok zopakoval v tomto ročníku už štvrtýkrát. Takto hral so Štefanovom, Pop. Močidľanmi a pred týždňom aj na ihrisku vedúcich Duboviec. Radošovce tak natiahli sériu zápasov bez víťazstva už na 6 zápasov. Bez gólu sa však vyhrávať nedá. Našťastie sa im v tomto zápase prispôsobilo aj Oreské, ktoré tak vyšlo prvýkrát v priebehu súťaže strelecky naprázdno.

 

Petrova Ves – Lakš. N. Ves 0:1 (0:0), 68. P. Haramia, r. Blaha, Tubl, Škrinár.

V Petrovej Vsi sú zrejme radi, že jesenné boje už skončili. Doľahla na nich herná kríza, vďaka ktorej prehrali už štvrtý zápas v rade, z toho tretí na domácom ihrisku (všetko o jediný gól), keď nestačili na Cerovú, Dubovce a teraz ani na Lakšáre. O zisku troch bodov rozhodol v 68. min. gól Patrika Haramiu, na ktorý domáci nenašli odpoveď.

 

Pop. Močidľany – Štefanov  1:1 (1:0), 3. R. Hatala – 72. P. Tomašovič, r. Otočka, Vlk, Michalička.

Domáce Pop. Močidľany sa v poslednom jesennom kole konečne dočkali zisku bodu aj na vlastnom trávniku, keď doterajšie dva body získali za remízy vonku (Radošovce, Rohov). Vedenia sa ujali už v 3. min. gólom Roba Hatalu – 1:0. Hostia boli futbalovejší, no v domácej bráne stál výborný Pochylý. Šancu vyrovnať nevyužili hostia v 66. min., kedy po zákroku Filipa Pekara (videl ČK) nepremenil Patrik Tomašovič pokutový kop, no o šesť minút svoje zaváhanie napravil a vyrovnal na konečných 1:1. Štefanov tak nevyužil príležitosť posunúť sa v tabuľke na 2. miesto za Dubovce. Močidľany na prvé víťazstvo si musia počkať do jarnej časti.

Voľno – Rohov.


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci budú hrať skupinu o 5. – 8. miesto

V stredu 10. apríla odohrali hádzanári Záhoráci Stupava/Malacky domáci extraligový zápas s Považskou Bystricou. Išlo…

BM: Ustekana sobota