V Dojči sa hral vyrovnaný zápas s množstvom nevyužitých šancí na obidvoch stranách. Na Osuskom privítali lídra tabuľky a po nadšenom výkone mu pripravili druhú prehru v prebiehajúcom ročníku.

ilustračné foto

ObFZ Senica MO 9. liga 13. kolo

Dojč – Chropov 1:2 (0:1)
Góly: 46. P. Rehák – 19. T. Petri, 67. O. Černek.
Rozh. Daniš, Obcovič.

V Dojči sa hral vyrovnaný zápas s množstvom nevyužitých šancí na obidvoch stranách. Vedenia sa ujali hostia v 19. min. gólom Tomáša Petriho – 0:1. Domáci odpovedali už niekoľko sekúnd po prestávke, keď Malatinského v bráne hostí prekonal Pavol Rehák – 1:1. Domáci aj naďalej boli iniciatívnejší a mali väčší hlad po víťazstve. V 67. min. však pozabudli na zadné dvierka a hostia po rýchlom protiútoku rozhodli, keď po prihrávke Chorváta prekonal Macha v domácej bráne Oliver Černek – 1:2.

 

Osuské – Chvojnica 3:1 (2:1)
Góly: 25. S. Olah, 33. J. Hazucha, 52. A. Lukáč –  17. P. Lacuška.
Rozh. Knap, Vlk.

Na Osuskom privítali lídra tabuľky a po nadšenom výkone mu pripravili druhú prehru v prebiehajúcom ročníku. Nemali to však vôbec ľahké. Hostia si chceli udržať svoje postavenie, čo sa im aj napriek prehre podarilo, no majú už viac odohraných zápasov. Aj sa ujali vedenia gólom Paťa Lacušku, ktorý ideálne trafil z trestného kopu z 30 metrov – 0:1. Eešte do prestávky domáci stav otočili vo svoj prospech. Samko Olah akrobaticky vyrovnal a na 2:1 dal Juraj Hazucha. Keď chvíľu po prestávke zvýšil po rýchlom protiútoku Tono Lukáč na 3:1, Chvojnica sa už nezmohla na vážnejší odpor a domáci si tak pripísali zaslúžene tri body.

Plocha draka Knihy.Zahori

Prietrž – Trnovec 3:2 (1:0)
Góly: 45. S. Jarábek, 54. F. Duban, 81. R. Jarolín – 68. P. Sobota, 90. J. Brezina.
Rozh. Michalička, Obcovič.

Očakávalo sa jednoznačnejšie víťazstvo domácich, no Trnovec prekvapil dobrou obranou. Až v nadstavenom čase prvého polčasu poslal domácich do vedenia Stano Jarábek a zimná posila Filip Duban chvíľu po prestávke zvýšil na 2:0. Hostia však bojovali a po kontaktnom góle Peťa Sobotu sa domáci museli strachovať o výsledok. Až v 81. min. ich ukľudnil René Jarolín – 3:1. Gól Jara Brezinu v 90. min. bol už len kozmetickou úpravou.

 

Podbranč – Bukovec 1:0 (0:0)
Góly: 90. Miro Filka.
Rozh. Blaha, Pollák.

Posledný Bukovec riadne potrápil domáci Podbranč, ktorého strelci nie a nie prekonať skvelého Pista v bráne hostí. Podarilo sa to až v nadstavenom čase Mirovi Filkovi, ktorý tak zabezpečil domácim tri body – 1:0.

Dohrávka: Chropov – Prietrž.

 

Ďalší program: 13. kolo 22.4. o 16 h Dojč – Chropov, Osuské – Chvojnica, Prietrž – Trnovec, Podbranč – Bukovec.


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

BM: Ustekana sobota