Senickí policajti riešia nielen samotnú dopravnú nehodu, ale aj okolnosti, za ktorých mali muži auto Peugeot Boxer pred jazdou získať.

Podľa prvotných informácií mala ísť trojica mužov na dodávke z obce Jablonica, kde mali predmetné auto, bez dovolenia majiteľa, zobrať spred rodinného domu. Na Železničnej ulici v Senici vodič pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, prešiel cez protismer vľavo mimo cestu a po niekoľkých metroch narazil do stromu.

  • Pri nehode sa zranili dvaja mladí muži, ktorých zranenia by nemali byť vážne.
  • Osoba, ktorá mala auto šoférovať, mala z miesta nehody odísť preč.
Pálfyovci Knihy.Zahori

Do pátrania po údajnom šoférovi sa okrem policajtov zapojili aj príslušníci Mestskej polície Senica a taktiež policajný psovod so služobným psom.

Dopravní policajti vyšetrujú okolnosti a presné príčiny dopravnej nehody, ako aj to, kto skutočne auto pred nárazom šoféroval. Senickí obvoďáci zas vec preverujú v súvislosti s podozrením na trestný čin krádeže.

Vodiči, ani na suchých cestách zbytočne neriskujte a vždy prispôsobte rýchlosť jazdy nielen stavu vozovky ale aj svojim schopnostiam. Lepšie doraziť do svojho cieľa o pár minút neskôr, ako nedoraziť vôbec. “Rovnako upozorňujeme vodičov, aby v žiadnom prípade nesadali za volant pod vplyvom alkoholu alebo drog,” informuje policajná hovorkyňa Zlatica Antalová.


.
Toto je čítané

Záchranársky vrtuľník zasahoval pri požiari auta v Studienke

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR vyslalo v pondelok (29.4.) záchranársky vrtuľník…

BM Salon EV