Zima, ročné obdobie, ktoré očarí svet svojimi nedotknutými snehovými scenériami, trblietavým mrazom a útulnými krbmi, je nepopierateľným lákadlom pre fotografov. Ostrá krása zasneženej krajiny, žiarivé odtiene zimných kvetov a potešujúce scény rodín zhromaždených okolo praskajúceho ohňa poskytujú dostatok príležitostí na zachytenie kúzla prítomného okamihu.

Na oslavu podmanivej krásy zimy organizuje Záhorí.sk, veľkú fotografickú súťaž, ktorá pozýva amatérskych, ale aj profesionálnych fotografov z celého Slovenska, aby predviedli svoje interpretácie Záhoráckej zimy. Cieľom súťaže je poskytnúť platformu pre začínajúcich a etablovaných fotografov, aby predviedli svoje umenie a vizuálne potešili čitateľov zo Záhoria, ale aj ostatných fanúšikov fotografie. 

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Súťaž pozýva fotografov, aby preskúmali rôzne zákutia zimy, od jej pokojnej krajiny až po jej živé tradície. Účastníci môžu zachytiť zasnežené scenérie záhoráckej prírody, zimné kvety uprostred mrazivého pozadia, či fotografie zachytávajúce kamarátske zimné stretnutia. Rodiny užívajúce si sneh a mráz si v našej súťaži taktiež nájdu svoje miesto. Vítané sú aj fotografie zveri so zákulisím mrazivej krajiny. Talent svojích čitateľov verne poznáme z príspevkov nádherných fotografií, na ktorých nás celoročne označujú. A keďže kreativite sa medze nekladú, už teraz sa tešíme na vaše fotografie!

O víťazovi rozhodne odborná porota, ale aj komunita Záhorákov na sociálnych sieťach.


.
Toto je čítané

Výstavba novej športovej haly pri SOŠ v Senici bude ukončená na jeseň

Výstavba novej športovej haly pri Strednej odbornej škole (SOŠ) podnikania v remeslách…

BM Salon EV