Správu aktualizujeme: Slovenský hydrometeorologický ústav varuje, že na Záhorí môže napadnúť až 15 cm snehu. Následne hrozí tvorba poľadovice. Dávajte pozor na cestách.

Cesta Moravský Svätý Ján – Veľké Leváre, Foto: Kristián Krajčír

 

13:15Dopravná nehoda na ceste z Malaciek do Plaveckého Štvrtka. Cesta je aktuálne  neprejazdná.

Nehoda na ceste Malacky – Plavecký Štvrtok, Foto: Miška Miška Michaela

 


13:00 | Aktuálnu dopravnú situáciu prinášajú vo svojich dopravných servisoch všetky celoplošné rádia. Kompa Záhorská Ves – Angern premáva a most Moravský Svätý Ján – Hohenau je otvorený.


11:15 | Vlaky na Záhorí meškajú od rána len niekoľko minút. Železnice na svojom Twitterovom účte ráno preventívne informovali o možnom meškaní zo stanice Bratislava hl.st.


11:00 |  Pravdepodobne počas obchádzania iného vozidla došlo dnes ráno na ceste Soločnica – Rohožnik k zrážke vozidla s oproti idúcim nákladným motorovým vozidlom. Zrážkou utrpela 34-ročná vodička ťažké zranenia, s ktorými bola prevezená do jednej z nemocníc. Viac v policajnej správe.

Cesta Rohožník-Sološnica, Foto: Ivanka Jadrnickova

 


9:30 |  V Trnavskom kraji intenzívne sneží, alebo padá dážď so snehom. “Všetka naša technika je v teréne na cestách II. a III. triedy. Vzhľadom na počasie môžu byť už odhrnuté cesty opäť zasnežené, preto prosíme zvýšte opatrnosť na cestách.” informuje kraj na svojom Facebooku.

Cesta Závod – Moravský Svätý Ján, Foto: Marek Červenka

8:00 | Na Záhorí môže napadnúť 10 – 15 cm nového snehu. Uvedená výška nového snehu predstavuje potenciálne nebezpečenstvo pre ľudské aktivity (dopravu a pohyb osôb). Predpokladaná výška nového snehu je v danej ročnej dobe a oblasti bežná, ale môže spôsobiť škody menšieho rozsahu. Snežiť prestane v pondelok (28.1.) na obed.

 

Následne sa očakáva tvorba poľadovice. Tvorba poľadovice predstavuje potenciálne nebezpečenstvo pre ľudské aktivity (doprava, pohyb osôb, infraštruktúra – rôzne typy vedenia..). Výskyt poľadovice je v danej ročnej dobe a oblasti bežný, ale môže spôsobiť škody menšieho rozsahu.

 

Malé Leváre ešte raz, Foto: Lenka Chválová Slámová

 


.
Toto je čítané

Divadlo na hambálku finišuje prípravy na premiéru novej hry

Herci malackého Divadla na hambálku v týchto dňoch finišujú s prípravami na…

BM: Ustekana sobota