Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja (TTSK), stredisko Senica, sa presťahovala z areálu na Hurbanovej ulici do areálu na Železničnej ulici. TASR o tom informoval odbor komunikácie TTSK.

Ilustračné foto.

Bývalý areál bol umiestnený v centre mesta. “Toto umiestnenie bolo nevhodné a nehnuteľnosti v ňom boli technicky nevyhovujúce. Na rozdiel od toho sa nový areál nachádza v okrajovej časti mesta a je modernejší, čo prináša lepšie pracovné podmienky pre zamestnancov. Aj takto ich chcem pochváliť, že adaptáciu nového areálu pre svoje potreby vykovali svojpomocne,” uviedol predseda TTSK Jozef Viskupič.

Macek Knihy.Zahori

Stredisko Senica disponuje šiestimi sypačmi, troma traktormi, štyrmi novými nákladnými vozidlami a dvoma pracovnými strojmi. Ďalšie tri vozidlá slúžia prevažne ako kosiace zariadenia. Stredisko disponuje aj žeriavom, snehovou frézou, značkovacími strojmi či osobnými automobilmi pre zabezpečenie denného chodu strediska v rámci zimnej a letnej údržby.

“Od obnovy vozidlového parku očakávame zvýšenie bezpečnosti a komfortu vodičov, ako aj zefektívnenie v oblasti prevádzky. To znamená zvýšenie účinnosti prác a výkonu, ako aj úsporu v oblasti prevádzkových nákladov,” doplnil predseda TTSK.


.
Toto je čítané

Senické zastupiteľstvo sa bude venovať úveru na modernizáciu mestskej bytovky

Zastupiteľstvo mesta Senica zaradilo do programu svojho štvrtkového (18.4.) rokovania rozhodnutie o…

BM: Ustekana sobota